Εργασια και μαγικη φασολια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την annaf, 22/3/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. annaf

annaf Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Στην εργασια που κυλα αυτην την ωρα οτι ζητησε εγω του το δωσα και δεν μου εδωσε το Γεμισε το δοχειο και ολοκληρωνοντας την εργασια επρεπε να μου δωσει Το νερο νερακι απο την μαγικη φασολια....ποιος ο λογος που δεν τα εδωσε?

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Μπορείς να μας εξηγήσεις λίγο καλύτερα τι εννοείς?

Εάν έχεις πάρει τη σειρά της μαγικής φασολιάς, σημαίνει ότι έχεις κ τα διακοσμητικά.

Από εκεί κ πέρα έχεις τη δυνατότητα να πάρεις και δεύτερη φορά τα διακοσμητικά, τελειώνοντας τις 2 στήλες. Το έχεις κάνει αυτό? Αν ναι, τότε έλεγξε αν είναι στη μπάρα σου ή αν τα έχεις ήδη τοποθετήσει σε κάποιο μέρος.

3. annaf

annaf Μαθητευόμενος στο φόρουμ

μετα την ολοκληρωση στην εργασια δεν πρεπει να παρω το δωρο ?

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Το νερό νεράκι δεν είναι διακοσμητικό , είναι το αυτοκόλλητο του ιβεντ και μπορείς να το βρεις στο άλμπουμ στο χωριατόσπιτο.
    Το διακοσμητικό γέμισε το δοχείο για να το πάρεις πρέπει να έχεις ολοκληρώσει την πρώτη στήλη μέχρι την 73 εργασία (αυτήν που βρισκεται αριστερά)