Εργασίες Συντήρησης

Discussion in 'Τεχνικά προβλήματα' started by liontaraki__, Dec 9, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. liontaraki__

liontaraki__ Νέος ειδικός

Τι θα γίνει με μας που μαζέψαμε όλα τα κατοικίδια και την φασολιά και δεν προλάβαμε να μαζέψουμε τίποτα άλλο? Πήγανε τζάμπα τόσα μπόνους πε και αναδυόμενων τα οποία δεν μπορούν να αντικατασταθούν από τα 2 Μπόνους Συγκομιδής ΠΕ/ΤΠΕ L και τα 10 αναδυόμενα που θα δοθούν σαν αποζημίωση

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μάλλον δεν θα διάβασες όλη τη λίστα που θα δοθεί ως αποζημίωση η οποία δεν περιλαμβάνει μόνο μπόνους συγκομιδής και 10 αναδυόμενα. Επίσης κανένα κατοικίδιο ή σειρά συννέφων δεν επηρεάζει την πορεία του δρώμενου εκτός των σειρών συννέφων που μειώνουν το χρόνο στα φυτά που χρησιμοποιείς σούπερ λίπασμα και που η διάρκεια του μπόνους πιθανόν είναι ακόμα ενεργή.

Τα τεχνικά προβλήματα σε έναν online παιχνίδι είναι αναπόφευκτα και η αποζημίωση είναι οτι καλύτερο μπορούσε να δοθεί αυτή τη στιγμή.

3. liontaraki__

liontaraki__ Νέος ειδικός

Τα έχω διαβάσει όλα thumbelina μου, όπως ξέρω πολύ καλά ότι υπάρχει μια σειρά που δίνει αύξηση σε όλα τα αναδυόμενα της φάρμας και όχι μόνο στα εργαλεία. Αυτό δεν είναι τόσο το θέμα μου, γιατί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το εβεντ θα βγει. Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι τα πε μπόνους από τα κατοικίδια και την φασόλια που πήγανε χαμένα γιατί δεν πρόλαβα να μαζέψω καμιά άλλη έκταση. Τέλος πάντων ελπίζω να μπούμε το συντομότερο δυνατόν και να σώσουμε ότι σώζεται...

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Δυστυχώς όλοι βρεθήκαμε σε αυτή τη δύσκολη θέση και χάσαμε όσα είχαμε ενεργοποιήσει. Τα προβλήματα έχουν αρχίσει να αποκαθίστανται, δοκίμασε να μπεις στη φάρμα σου.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.