Εργασία με χρονομέτρηση

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 19/10/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σας σάς παρακαλώ θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Στην εργασία η Σκισμένη Ποδιά στην υπερεργασία Νο 3 ζητά σε κάποια ώρα να παράγω κάποια είδη. Και ρωτώ 1. Εδώ ζητά 3 είδη [ζώο πάντα , καρπό δέντρου και φυτό] πρέπει να τα κατασκευάσω και τα 3 ταυτοχρόνως η μπορώ να κατασκευάσω ή το ζώο και το φυτό η τέλος πάντων 2 μαζί και μετά το άλλο είδος. 2. Εάν στην ώρα που έχει π.χ. ζητά 100 καρπούς και εγώ κατασκευάσει 70 αυτοί οι καρποί πάνε στα υπάρχοντα μου η μπαίνουν στην εργασία και μένει υπόλοιπο. Όλα τα παραπάνω τα ρωτώ γιατί πρώτη φορά ασχολούμαι με μια τέτοια εργασία. Σας ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε με το πρόβλημα μου. Καλό σας υπόλοιπο και καλό σας σ/κ.

2. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημέρα.
    Πρέπει μέσα στο συγκεκριμένο χρόνο που έχει η κάθε αποστολή να μαζέψεις όλα τα απαιτούμενα ζώα/δέντρα/φυτά. Όπως λες και εσύ , ταυτόχρονα όλα! Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, σε αυτές τις αποστολές ό,τι μαζέψεις πηγαίνει στην αποστολή και όχι στον αχυρώνα.
    Το μυστικό είναι να έχεις έτοιμα όσα αντικείμενα σου ζητάει η αποστολή πριν ξεκινήσεις και όταν πατήσεις την έναρξη να κάνεις συγκομιδή και να έχεις χρόνο μέσα στα όρια για να ξαναμαζέψεις.

3. stelios.kavala

Κατ' αρχήν χίλια ευχαριστώ για την απάντησή σου. Όσο αφορά για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής μου .... δεν πολύ κατάλαβα εκεί που μου λες ότι όσα μαζέψω πάνε στην αποστολή και όχι στον αχυρώνα δηλ. αν στις 20 ώρες μαζέψω π.χ. 70 καρπούς και ζητάει 100 οι υπόλοιποι 30 καρποί πότε θα τους μαζέψω στο επόμενο 20ωρο ?

4. -*Hermes*-

Η αποστολή για να τελειώσει θέλει 100 καρπούς. Αν μαζέψεις 70, αυτοί οι 70 δεν θα πάνε στον αχυρώνα.. Θα χαθούν!

5. stelios.kavala

Ααα μάλιστα κατάλαβα. Χίλια ευχαριστώ και πάλι να είσαι καλά και να περνάς ακόμη καλύτερα. Καλό σου υπόλοιπο και καλό σ/κ.

6. -*Hermes*-

Καλό Σαββατοκύριακο και σε εσένα.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

7. -*Hermes*-

stelios.kavala Έκανα λάθος και ζητώ συγνώμη!
    Αν δεν παραδώσεις μέσα στο χρόνο ή ακυρώσεις την εργασία τα προϊόντα θα επιστρέψουν στον αχυρώνα σου! Δεν τα χάνεις.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.