Εργαλειοθήκες δώρο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Nantia123, 26/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλησπέρα, διάβασα την απάντηση της Kirki σε ερώτηση (στις γενικές ερωτήσεις τίτλος "εργαλειοθήκη") ότι οι εργαλειοθήκες που παίρνουμε από γείτονες γράφουν αμέσως το τι περιείχαν και φαίνεται στην κάτω μπάρα της φάρμας μου.
    Εγώ εκεί βλέπω αυτό:
    Επιπλέον δεν έχω εργαλειοθήκες στα υπάρχοντά μου (στα διακοσμητικά).
    Έχω κάνει τις σχετικές ανανεώσεις και καθαρισμούς. Προ εβδομάδος είχα στα διακοσμητικά 10 εργαλειοθήκες που τις άνοιξα. Τώρα πήρα τα εργαλεία ή όχι.
    ID: 34113173
    Ευχαριστώ!
    Συγνώμη λάθος κλείστε το θέμα. Αυτές είναι αυτές που έστειλα. Πάντως αυτές που παίρνω πρώτα λέει έλαβες 1 εργαλειοθήκη από τον τάδε και μετά δεύτερη καταχώρηση, πήρες ....
    Συγνώμη για την ταλαιπωρία. Κλείστε το θέμα!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Οι εργαλειοθήκες που παίρνεις από γείτονες, εμφανίζονται στα logs και αμέσως μετά το τι περιείχαν. Ειναι έτσι ακριβώς όπως το έγραψε η κ. Kirki.
    Άλλωστε στην ίδια ανάρτηση της υπάρχει screenshot που στο αποδεικνύει και δεν τίθεται κανένα θέμα αμφισβήτησης.

Οι εργαλειοθήκες από μερικές αποστολές/δρώμενα και απο τα κατοικιδία πιστώνονται στην καρτέλα των διακοσμητικών και πρέπει να πατήσεις το "χρήση" για να πιστωθούν τα εργαλεία.

Το θέμα κλείνει

Αρέσει στον/ην Nantia123.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.