Επιχείρηση "Λαϊκή"

Η συζήτηση στο 'Σχόλια σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την christosvog, 26/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
 1. christosvog

  christosvog Ανερχόμενος συντάκτης

  Καλησπέρα σε όλους τους παίκτες και τις παίκτριες του Farmerama.

  Ανοίγω αυτό το θέμα προκειμένου να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας για τη λειτουργία της λαϊκής.

  Εδώ μπορούμε να συζητήσουμε για το πόσο συχνά χρησιμοποιούμε τη λαϊκή, με ποια προϊόντα ασχολούμαστε κυρίως, καθώς επίσης και άλλα ζητήματα που αφορούν τη λαϊκή.

  Καλώς ή κακώς βασικός πυλώνας για την αύξηση των ΠΕ και των χορτοταλίρων αποτελεί η συστηματική χρήση της λαϊκής, γι' αυτό αξίζει να εμβαθύνουμε στη λειτουργία της.

  Εύχομαι το θέμα να μείνει καθαρό από spam posts, ώστε να μπορούν όλοι οι παίκτες να παρακολουθήσουν τη συζήτησή μας.
  Θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε τους κανόνες του φόρουμ (ακόμη κι αν δεν μας αρέσουν, αυτοί είναι :p )... που λογικά είναι ίδιοι με του παλιού φόρουμ.

  Καλή αρχή!! :)
   
  Αρέσει σε eeelenaki, jimixatz, ellee68 και 6 σε άλλους.
 2. aggelos974

  aggelos974 Μόνιμος στο φόρουμ

  H λαικη ειναι μια καλη λειτουργεια....Εγω σε καθε ιβεντ που πρεπει να φυτεψουμε κατι πολαω λιπασμα πριν αρχισει το ιβεντ μπορει να κανει και 3 χτ αλλα οταν αρχισει 100 χτ και πουλαω αβερτα...Αγοραζω προιντα οπως μπικινι,κατσικισιο γαλα,τρουφες και αλλα...Αυτα τα παραδιδω σε αποστολες και περνω αγροτικους βοηθους , σ.τ. και αλλα....
   
  Αρέσει στους titanikos1, theoni1999 και ellee68.
 3. christosvog

  christosvog Ανερχόμενος συντάκτης

  Κι εγώ πιστεύω ότι η προσφορά λιπάσματος στα δρώμενα αποφέρει πολύ καλά έσοδα. Αυτή είναι μια πολύ καλή λύση και για τους παίκτες μικρών επιπέδων που δεν είναι σε θέση να ασχοληθούν με όλα τα βήματα του event.
  Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με την πώληση λιπάσματος, επειδή ενδιαφέρομαι κυρίως για τα διακοσμητικά που δίνονται ως αμοιβές, αλλά όποτε τυχαίνει και τελειώνω νωρίς, γεμίζω όλα χωράφια με κοτέτσια και θησαυρίζω! ​
   
  Αρέσει στους eeelenaki και ellee68.
 4. brown_bear

  brown_bear Μαθητευόμενος στο φόρουμ

  Καλησπέρα και καλορίζικο το θέμα. Νομίζω θα μας βοηθήσει όλους -μικρούς και μεγάλους παίκτες- να μεγιστοποιήσουμε τα κέρδη μας ;).

  Εγώ προσωπικά νομίζω πως το καλύτερο που έχει κάθε χρήστης να κάνει προτού πουλήσει κάτι είναι να παρακολουθεί την εξέλιξη των τιμών. Μέσα σε μία εβδομάδα εξαιτίας των event ή μεγαλύτερης/μικρότερης κατανάλωσης υπάρχουν συνεχώς αυξομειώσεις στις τιμές όλων των προϊόντων. Για αυτό θα πρέπει όλοι μας να ελέγχουμε τις τιμές στη λαϊκή και να πουλάμε προϊόντα όταν αυτές είναι στο ζενίθ. Για παράδειγμα τα σφενδάμια που εγώ παρακολουθώ γιατί όλες οι εκτάσεις μου είναι γεμάτες με αυτά κάποια μέρα μπορεί να πωλούνται με 25 χτ χαμηλότερη τιμή και την επόμενη με 38 χτ κατώτερη τιμή. Επομένως όποιος αποφασίσει να πουλήσει στις μέρες που οι τιμές είναι χαμηλές δεν θα έχει τόσο μεγάλα κέρδη όσο αν περιμένει 1 ή 2 μέρες ακόμα. Εγώ συνήθως πουλώ σφενδάμια στην τιμή των 35 χτ όταν η χαμηλότερη είναι περίπου στα 38. Αν δω χαμηλότερη δεν πουλώ τίποτα, αν δω μεγαλύτερη τότε πουλώ μεγάλες ποσότητες ;)

  Με τον τρόπο αυτό σε ένα μήνα μάζεψα κοντά 10 εκατομμύρια που τα δαπάνησα για να αγοράσω τα προϊόντα που χρειάζονταν οι αποστολές για να ξεκλειδώσω το νησί του θησαυρού.
   
  Τελευταία επεξεργασία: 26/8/14
  Αρέσει στους eeelenaki, ath, theoni1999 και σε ακόμα ένα άτομο.
 5. christosvog

  christosvog Ανερχόμενος συντάκτης


  Καλώς ήρθες στο θέμα brown_bear.
  Ενδιαφέρουσα η τακτική σου, θα την επιχειρήσω κι εγώ. Βασικά εγώ με τα ζαχαρένια σφενδάμια έχω ένα θέμα... δεν πουλιούνται στη λαϊκή μου με τίποτα. Συχνά κάνω προσφορές με σφενδάμια, σε χαμηλές τιμές (χαμηλότερες από τις ήδη υπάρχουσες)... επίσης ο αριθμός τεμαχίων που προσφέρω δεν είναι εξωφρενικός (περίπου 200 τμχ), αλλά παρόλα αυτά κανείς δε βρίσκεται να τις αγοράσει.​
  Πιστεύω πως αυτό συμβαίνει διότι το σφενδάμι δε χρειάζεται σχεδόν πουθενά στις αποστολές τις φάρμας, εκτός από τις παραγγελίες (αυτές που βρίσκονταν παλιά στο χωριατόσπιτο εννοώ. Επιπλέον, επειδή το ζαχαρένιο σφενδάμι είναι πολύ αποδοτικό δέντρο όσον αφορά τους ΠΕ που δίνει συγκριτικά με το χρόνο του, θεωρώ πως πολλοί παίκτες έχουν τοποθετημένα τέτοια δέντρα στη φάρμα τους και γι αυτό έχουν επάρκεια στα σφενδάμια.

  Μήπως μπορείς να μας πεις σε τι ποσότητες πουλούσες τα σφενδάμια σου (μήπως τελικά κάνω εγώ κάποιο λάθος στις προσφορές μου!)
   
  Αρέσει στον/ην ellee68.
 6. brown_bear

  brown_bear Μαθητευόμενος στο φόρουμ

  Και εγώ στην αρχή είχα πρόβλημα όταν προσπαθούσα να πουλήσω τα σφενδάμια γιατί τα έβαζα στην λαϊκή σε μεγάλες ποσότητες (πάνω από 1000 τεμάχια κάθε προσφορά). Αργότερα όμως παρατήρησα εντελώς τυχαία πως όταν τα πουλούσα σε προσφορές των 200 τεμαχίων μέσα σε 2 ώρες το πολύ βρισκόταν αγοραστής.

  Πλέον σχεδόν κάθε εβδομάδα -όταν έχω μαζέψει μπόλικα σφενδάμια δηλαδή- βάζω στην λαϊκή 2 προσφορές με 200 τεμάχια έκαστη. Μόλις τα πουλώ πηγαίνω στην ενότητα ''Ο πάγκος μου στην λαϊκή'' και την παρακολουθώ μέχρι να αγοραστεί μια από τις δύο προσφορές. Με το που αγοράζει τη μια προσφορά αμέσως βάζω άλλα 200 και μετά σιγά σιγά αγοράζονται όλα τα σφενδάμια που έχω -πιθανότατα από τον ίδιο χρήστη που μάλλον καταλαβαίνει που τα πουλώ σιγά σιγά και περιμένει-.

  Η δικιά μου τακτική είναι να πουλώ το τεμάχιο 4-5 χτ πιο φθηνά από την μέχρι πρότινος χαμηλότερη τιμή. Π.χ αν ο χρήστης ABC που έχει την χαμηλότερη τιμή πουλά 32 χτ/τεμάχιο εγώ πουλώ με 27 ή 28 χτ το τεμάχιο.

  Να και ένα screenshot για του λόγου το αληθές
  [​IMG]
   
  Τελευταία επεξεργασία: 26/8/14
 7. christosvog

  christosvog Ανερχόμενος συντάκτης

  Εγώ έχω στον αχυρώνα μου περίπου 20.000 τεμάχια από ζαχαρένιο σφενδάμι. Θα προσπαθήσω να τα πουλήσω με την τακτική που μου αναφέρεις και θα σας πω τα αποτελέσματά μου σύντομα.
  Η αλήθεια είναι ότι εγώ όταν αποφασίσω να πουλήσω σφενδάμια βάζω 10 προσφορές των 200 τμχ με τιμή 3-4 χτ φθηνότερη από των άλλων χρηστών... Ίσως ο μεγάλος αριθμός προσφορών εμποδίζουν την πώληση τους!
   
  Αρέσει στους kitsena και ellee68.
 8. brown_bear

  brown_bear Μαθητευόμενος στο φόρουμ

  Όταν βάζεις 10 προσφορές καλύπτεται ολόκληρη η πρώτη σελίδα με τις νέες χαμηλότερες τιμές και οι χρήστες δεν μπορούν να δουν εύκολα τη διαφορά ανάμεσα στις παλιές και τις νέες πιο χαμηλές τιμές. Ενώ με τις 2 προσφορές φαίνονται και οι υπόλοιποι χρήστες από κάτω και μπορούν να δουν πως τα προϊόντα που πουλάς είναι 5 χτ φθηνότερα το τεμάχιο σε σχέση με τα άλλα.

  Για παράδειγμα στην φωτό που ανέβασα πιο πριν οι χρήστες διακρίνουν εύκολα τη διαφορά στις τιμές. Βλέπουν πως εγώ τα πουλώ με 48 χτ/τμχ ενώ ο bobmic50 με 53,45 και αγοράζουν τα δικά μου γιατί είναι πιο φθηνά.

  Αν και εγώ εβαζα 10 προσφορες όλη η σελίδα θα καλυπτόταν με τις δικές μου προσφορές και οι χρήστες θα περιμεναν χαμηλότερη προσφορά για να αγοράσουν ;)
   
  Τελευταία επεξεργασία: 26/8/14
  Αρέσει σε eeelenaki, Giotak80, theoni1999 και 2 σε άλλους.
 9. christosvog

  christosvog Ανερχόμενος συντάκτης

  Εφάρμοσα κι εγώ την ιδέα σου με τις δυο προσφορές των 200 τεμαχίων. Η πρώτη προσφορά αγοράστηκε, αλλά η δεύτερη όχι. Μάλιστα βρέθηκε ένας και κατέβασε την τιμή τους και τώρα η προσφορά μου βρίσκεται στην τρίτη-τέταρτη θέση. Πάντως κάτι είναι κι αυτό, γιατί παλιότερα δεν μπορούσα να πουλήσω κανένα σφενδάμι!
  Εγώ πάντως από δέντρα θα πρότεινα και για τους μικρότερους παίκτες να ασχοληθούν με τα μήλα για δύο λόγους.
  Αρχικά τα μήλα μπορούν να θεριστούν από τη φάρμα δύο φορές μέσα σε ένα 24ωρο, γεγονός που συμβάλλει στην ευκολότερη δημιουργία αποθέματος. Από την άλλη, τα μήλα στη λαϊκή πωλούνται υψηλά αν αναλογιστούμε τη μικρή τιμή αγοράς των μηλιών και την γρήγορη παραγωγή τους.
  Για να φανταστείτε στη δική μου λαϊκή τα μήλα πωλούνται αυτή τη στιγμή στα 30 χτ, ενώ τα λεμόνια στα 23 χτ.
   
  Αρέσει στους eeelenaki και ellee68.
 10. billoulakos

  billoulakos Ανερχόμενος συντάκτης

  Κατ' αρχας καλοριζιο το θεμα, και συγχαρητηρια γιατι πιστευω ειναι πολυ ενδιαφερον.
  Η λαικη ειναι ενα χρηματηστηριο σε μικρογραφια. Και στο χρηματηστηριο, αυτο που διακρινει τον επιτυχημένο ειναι η πληροφορια και η υπομονη.
  Εαν γνωριζεις εγκαιρως πχ ποιο θα ειναι το επομενο ζωο εκτροφης, μπορεις να αγορασεις μεγαλες ποσοτητες αυτου του ζωου, κι οταν ερθει η ωρα και ξεκινησει η εκτροφη να τα πουλησεις στη διπλασια εως και τετραπλασια μερικες φορες τιμη.
  Μελισσες πχ αγοραζα απο παλια γιατι το υποψιαζομουν, στα 400-500 χτ, και τωρα στο ιβεντ τις πουλησα περιπου 1500 χτ.
  Επισης οταν εγινε η αλλαγη στο μπαχαραμα και μπηκαν οι χρυσες μπανανες, εβγαλα πανω απο 20.000.000.
  Αλλο παραδειγμα τα ανακοντα. Ηταν πριν ενα χρονο στα 1000 περιπου χτ, και σκεφτομουν οτι δεν ειναι λογικο να εχουν αυτη την τιμη, αφου η τροφη τους και μονο ηταν σχεδον στη διπλασια τιμη. Αγορασα λοιπον 3.000-4.000 ανακοντα στα 1000χτ, και συντομα μπηκαν σε καποια αποστολη και τα πουλησα 4000-5000 χτ.
  Αυτο πχ ειναι πολυ πιθανο να συμβει και με τις αραχνες. Δεν ειναι λογικη η τιμη τους (περιπου 1000χτ στη λαικη μου) αν σκεφτει κανεις οτι δυσκολα φτιαχνεις το σταβλο τους, και επισης οι τροφη τους ειναι πολυ πιο ακριβη απο την ιδια την αραχνη.
  Ή επίσης τα παντα. Πουλιουνται στη λαική μου 1300 χτ, ενω ειναι το ζωο με τον περισσοτερο απαιτουμενο χρονο για να γινει. Πιστευω οτι η φυσιολογικη τους τιμη θα επρεπε να ειναι στα 3.000 χτ.
  Τετοια παραδειγματα ειναι πολλα.
  Οποιος εχει διακριση στο τι συμφερει και τι οχι, πληροφορια στο τι θα συμβει στο μελλον και υπομονη για να μην πουλαει οταν πεφτουν οι τιμες, βγαζει πολλα χτ.
  Αυτα, και πολλα αλλα στη συνεχεια :):):)
   
  Αρέσει σε eeelenaki, *mava*, theoni1999 και 3 σε άλλους.
 11. [stsimpouklis]

  [stsimpouklis] Γνώστης του φόρουμ

  Καλησπερα εγω αυτο που κανω ειναι να εχω δεντρα που εχουν ακριβους καρπους ετσι καθε μερα βγαζω περιπου 140.000 κανω και εργαστιρια που εχουν ακριβα προιοντα οπως λιμνουλα κοι (εχω 8) και ετσι ανα δυο μερες περνω κι απο εκει.
  επισης οταν εχει εκτροφες με την σεσουλα κανω καμηλα και περιμενω κανα 20 ημερο και ετσι τα πουλω σε περιπυο 2πλασια τιμη.
  Καλη συνεχεια.:)
   
 12. kyp63

  kyp63 Ανερχόμενος

  Καλησπέρα σε όλους! Καλοριζικο το θεμα Χρήστο!:) ...πολύ καλη ιδεα!
  Μια που το ανέλαβες να σου δωσω μια ιδεα!
  Θαθελα αν γίνεται να κάνεις ενα ημερήσιο "δελτιο λαικής" δλδ να αναφερεις καθημερινα ποια προιοντα (5-6 καθε φορα) ειναι σε φουλ ζητηση (για να πουλαμε) και ποια δειχνουν οτι ειναι ευκαιρια για αγορες!
  Αυτό θα εξυπηρετουσε ολους εμας που δεν ασχολουμαστε καθημερινα με την φαρμα κι εχουμε χασει την ροή των πραγματων!
  Καλη συνεχεια στο θεμα, θα σας επισκεπτομαι!;)
   
 13. christosvog

  christosvog Ανερχόμενος συντάκτης

  Η αλήθεια είναι ότι από το Σεπτέμβρη και μετά ούτε εγώ θα ασχολούμαι με τη φάρμα τόσο συχνά.
  Γι αυτό άνοιξα ένα τέτοιο θέμα που θα μπορεί να συνεχίσει τον κύκλο του και χωρίς την παρουσία μου στο φόρουμ.

  Άλλωστε αυτό το ημερήσιο δελτίο λαϊκής είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, αφού κάθε λαϊκή έχει διαφορετική ροή προσφοράς/ζήτησης!

  (Θα κάνω μια προσπάθεια, αλλά δεν εγγυώμαι τίποτα προς στιγμήν!! )
   
  Αρέσει στους eeelenaki, ellee68 και kyp63.
 14. kyp63

  kyp63 Ανερχόμενος

  οκ Χρήστο! ίσως να βοηθανε κι αλλοι παικτες για αυτο το ημερήσιο "δελτιο λαικης"8):)
   
  Αρέσει στον/ην eeelenaki.
 15. PANOS849

  PANOS849 Ανερχόμενος συντάκτης

  Καλορίζικο το θέμα Χρήστο! Πράγματι είναι πολύ χρήσιμο!
  Σε εμένα στην λαική τα προιόντα που είναι συνήθως σε ζήτηση είναι το λίπασμα, όπως τώρα... Συνήθως εγώ αγοράζω μπικίνι, τρούφες για να ολοκληρώσω αποστολές στην λαχαναγορά και να λάβω τα δώρα μου όπως οι αγροτικοί βοηθοί, τα φιορίνια, διακοσμητικά που δίνουν π.ε. και άλλα πολλά!
   
  Τελευταία επεξεργασία: 27/8/14
  Αρέσει στους theoni1999 και ellee68.
 16. christosvog

  christosvog Ανερχόμενος συντάκτης

  Τα μπικίνι πριν μερικές εβδομάδες που ήταν σχετικά υψηλότερες οι τιμές τα πουλούσα και έβγαζα περίπου 30000-35000 μόνο από τα μπικίνι. Όταν άρχισαν να πέφτουν οι τιμές τους τα έδωσα στις αποστολές τις λαχαναγοράς για να κερδίσω τις αμοιβές που προανέφερες. Τώρα είναι αρκετά χαμηλά η τιμή τους και προτιμώ να κρατήσω απόθεμα παρά να τα πουλήσω κάτω από την κανονική τους αξία.
   
  Αρέσει στους eeelenaki και ellee68.
 17. fenia233

  fenia233 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

  καλησπέρα,όποιος θέλει να βγάλει αυτή την στιγμή χτ πουλάει καλαμπόκι 34χτ/τεμ και μπιζέλια 70χτ /τεμ
   
  Αρέσει στους Gulit1, theoni1999, ellee68 και σε ακόμα ένα άτομο.
 18. natalia_prod72

  natalia_prod72 Στρατηγός του φόρουμ

  θα συμφωνησω με τον χρηστο οι τιμες απο λαικη σε λαικη ειναι τελειως διαφορετικες, οταν στην δικη μου π.χ. η βρωμη εχει 14 και σε αλλη εχει 25χτ., εγω πως να βγαλω χτ. και δεν ειναι μονο σε αυτο ειναι σε ολα πολυ χαμηλες οι τιμες και εχω και τον καλυτερο οικονομικο συμβολο τις γειτονιας μου και παλι δεν γινετε τιποτα.
  οπως ειπε και ο kyp63 καλα θα ηταν οποιος μπορει να μας λεει τι πουλιεται και ποσο
   
  Αρέσει σε eeelenaki, kolokythopitas, Gulit1 και 2 σε άλλους.
 19. dionmilia84

  dionmilia84 Προχωρημένος

  ενα μεγαλο μπραβο και πολα συγχαρητηρια για το θεμα σας!! πρωσωπικα η γνωμη μου για την λαικη ειναι η εξης.. ειναι παντελως απροβλεπτη!! και αυτο την κανει μοναδικα ενδιαφερουσα!!.. κανεις μας δεν μπορει να προβλεψει ακριβως την εκβαση της βαση των προιοντον που βαζει στο ματι καπιος ειτε για να αγορασει ειτε για να πουληση, ποσοι απο εμας δεν αποφασισαμε σε ανυποπτο χρονικο διαστημα να αγορασουμε το οτιδιποτε επιδει ετσι μας ''βολευε'' σε ποσοτητα η και λιγο λιγο? οπως και ποσοι πουλησαμε εως τωρα!..? εκει που κατι ''δειχνει σταθερο'' αμεσως και σε ανυποψιαστο χρονικο σημειο μπορει να αλαξει απο 1-2 παιχτες μονο και μονο.. ποσο μαλων απο της ''ορεξεις'' πολων.. οι αποψεις ειναι πολες για να βγαλει καπιος χτ και οντως ειναι ολες!! σωστες! διοτι βγαζεις χτ- αναλογα και με τον χρονο που εισαι online παρακολουθοντας αρκετα!! την λαικη κτλ. πιστευω οτι 1 ακομη τροπος για να βγαλει καπιος χτ ''καλα''! και ''σχεδον'' ακουραστα! (βαση των υποχρεωσεων που εχουμε ολοι καθημερηνα..δουλεια σχολειο κτλπ) ειναι ο εξης οταν εχουμε χωραφια και οχι σταυλους η τζαμποδεντρα κτλπ..φυτευουμε ''μεγαλα'' φυτα..απτο ζαχαροτευλο εως και την ολυρα λογο της υψηλης τους διαρκειας αλλα και λογο της τιμης τους..χωρης βιασυνη με υπομονη..προσωπηκα μαρεσει να εχω αποθεμα απο ολα αυτα οι τιμες αυτων κοιμενωνται απο 75-80 εως και 140-150!!χτ.. με μεγαλη υπομονη και μη!!.. οταν καπιο απτα φυτα αυτα παταει 105χτ-130χτ και πανω!! τα πουλας! προτεινω καθε προσφορα απο 500τεμ εως 1000 παραπανω η τιμη φαινετε αρκετα ακριβη!!! φευγουν γρηγορα λογο της ανθοκομικης εκθεσης..(επαθλα-θρυλος) αλλα και του αποθεματος που επιθυμη ο αγοραστης..που μολις τα ξεκλιδωσε και του φαινονται βουνο να τα παραξη.. ο πιο αποδοτικος τροπος παντως πιστευω ακραδαντα οτι ειναι απο τα ζωα εκτροφης.. σε 1 εβδομαδα εχω βγαλει απαυτα 60-65 εκατομυρια χτ!!..μεγαλο ρολο κλινωντας πεζει το ''ματι'' η οπτικη που θα δει ο αγοραστης της προσφορας σας..πχ.. η χ προσφορα ζωου εκτροφης ειναι στα 6.584.328.40 τωρα αν το βαλετε ( προσωπικα ετσι βαζω προσφορες πανω κατο) 6.581.111.11 συμβενει το εξης..η προσφορα ''φενετε'' οτι ξεκειναει απο το 8 η το 4 και ''φαινετε'' σαν να ειναι πχ..658.111 αρκετες φορες εχει φυγει μια τετια προσφορα αμεσως!! γιατι αυτοι που ψαχνουν την λαικη ψαχνουν και για ''προσφορες''!!.. ειναι μεγαλο θεμα και θα μπορουσα να το συνεχισω κιαλο!!.
   
  Τελευταία επεξεργασία: 27/8/14
  Αρέσει σε eeelenaki, Gulit1, theoni1999 και 5 σε άλλους.
 20. FarmerOrestis

  FarmerOrestis Νέος ειδικός

  Αφου εδω ειναι το θεμα για την λαικη, θα ηθελα να ρωτησω πως βρισκουμε σε ποια λαικη βρισκομαστε; Ευχαριστω! :)
   
  Αρέσει στους aloniaris, theoni1999 και ellee68.