Επιχείρηση "Κου-Κου"

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Stones7, 21/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Stones7

Stones7 Ανερχόμενος συντάκτης

Αν και ολοκλήρωσα την αποστολή "επιχείρηση κου-κου" δεν μου πιστώθηκαν τα δώρα του τρίτου σκέλους του τελευταίου βήματος (6ο), μεταξύ των οποίων και η "τελετουργία λασπόλουτρου ΙΙ", με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ενεργοποιήσω τη σχετική φασολιά

Παρακαλώ κοιτάξτε το!

Edit: Πλέον βλέπω την "τελετουργία λασπόλουτρου ΙΙ" στα υπάρχοντα μου, αλλά όταν πηγαίνω στη φασολιά για να την τοποθετήσω μου βγάζει μνμ... "δυστυχώς δεν υπάρχει στα υπάρχοντά σου"

ID 8739331

Τελευταία επεξεργασία: 21/6/15
  2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα,

Το διακοσμητικό ¨τελετουργία λασπόλουτρου ΙΙ" θα πρέπει να μπει ολοκληρο αναβαθμισμένο και οχι μόνο η αναβάθμιση. Δηλαδή πρώτα θα τοποθετησεις στην φάρμα σου το διακοσμητικό "τελετουργία λασπόλουτρου Ι" (το κερδίζεις σε προηγούμενο βήμα της αποστολής) και έπειτα πάνω σε αυτό την αναβάθμιση ΙΙ. Έπειτα θα είναι έτοιμο να το τοποθετήσεις στην μαγική φασολιά.

3. Stones7

Stones7 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα

OK, ευχαριστώ!

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Παρακαλώ. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.