Επιστροφή στο παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την $$$marios$$$, 12/4/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. $$$marios$$$

$$$marios$$$ Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα, ξεκίνησα πάλι farmerama, αλλά έχω χάσει τη μπάλα με πολλά. Έχω λοιπόν κάποιες απορίες...

1. Ποια είναι τα δρώμενα που γίνονται μηνιαία ή έστω αρκετά συχνά;
    2. Που μπορώ να δω την προέλευση από στάβλους και δέντρα; Δηλαδή έχω κάποια και δεν υπάρχουν στην αγορά.
    3. Τα βραβεία από τις αποστολές "Έκθεση" και "Διαγωνισμό", αφορούν την έκταση στην οποία βρίσκονται; Και αν έχω στις 3 εκτάσεις, χωράφια και μετακινώ το αντίστοιχο έπαθλο πριν θερίσω ισχύει η αυξημένη πιθανότητα;
    4. Εκτροφή νυχτερίδων πως γίνεται;
    5. Που μπορώ να δω συνολικά ποια φυτά/στάβλοι/δέντρα ξεκλειδώνονται σε κάθε επίπεδο;
    6. Βλέπω στις αποστολές/παραγγελίες κάποια προϊόντα που δεν ξέρω αν αφορούν παλιά δρώμενα ή επόμενο επίπεδο. Υπάρχει κατάλογος με όλα όλα τα φυτά καρπούς κτλ και από που προέρχονται; Για παράδειγμα, έχω παραγγελία για "Κίτρινο Λαπάχο" και "Αχλάδι Ανζού" και δεν ξέρω που μπορώ να βρω τα αντίστοιχα δέντρα.
    7. Τι ακριβώς είναι ο "Φάρος" και η "Μαγική Φασολιά";

Κάποια από αυτά τα έψαξα στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι. Οπότε αν υπάρχει κάποιο λινκ θα βοηθούσε.

Ευχαριστώ! :D

Τελευταία επεξεργασία: 12/4/22
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Ανοιξε σε παρακαλώ ξεχωριστά θέματα με σαφής τίτλους, στην ενότητα για τους αρχάριους.
    Περιέγραψε το πρόβλημα σου εντός του θέματος για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
    Τίτλοι ασαφής σαν αυτόν που έχεις βάλει τώρα δε βοηθάνε ούτε εμάς ούτε εσένα ούτε τους συμπαίκτες σου.

Το παρόν κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.