Επιστροφή προσφορών κοπριάς από τη λαϊκή

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Nantia123, 23/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα.
    Σήμερα το πρωί είχα ένα μήνυμα -μόλις μπήκα στη φάρμα- ότι δύο προσφορές μου δεν πουλήθηκαν στην λαϊκή και επέστρεψαν. Κοίταξα τη στοίβα της κοπριάς και είδα ότι είχα 202. Επειδή είμαι σίγουρη ότι είχα περισσότερο από 100 από χθες το βράδυ, απόρησα που δεν είχε πάει η στοίβα στο 300 (το όριό μου) αλλά σκέφτηκα μήπως λειτουργεί όπως όταν αγοράζεις και τελικά είχα 202 και έτσι δεν προστέθηκαν οι προσφορές που επέστρεψαν.
    Αργότερα αφού μάζεψα στάβλους έφτασα στο 293 και πούλησα 100 στη λαϊκή. Μου έμειναν 193. Και λίγο αργότερα πήρα μήνυμα ότι επέστρεψε άλλη μια προσφορά των 100 από τη λαϊκή. Αλλά η στοίβα μου δεν άλλαξε, είναι ακόμη 193. Παρακαλώ ελέγξε το, ή εξηγήστε μου τι υπολογίζω λάθος. Το ID μου: 34113173.
    Ευχαριστώ!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα με την επιστροφή των απούλητων προσφορών της κοπριάς.
    Η ποσότητα των διεγραμμένων προσφορών λειτουργεί αθροιστικά.
    Το σύστημα ελέγχει ανα 4 ώρες της ληγμένες προσφορές και τις διαγράφει.
    Εφόσον η διαγραφή των 3 προσφορών έγινε σε διάστημα 4 ωρών, το σύστημα υπολόγισε ως 3x100 ποσότητες κοπρίας.
    Εφόσον η στοίβα σου δεν χωράει 300τμχ, δεν έγινε η επιστροφή.

Το θέμα έχει προωθηθεί στο τεχνικό τμήμα αλλά θα πρέπει να περιμένεις λίγο ωστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Αρέσει στον/ην Nantia123.
  3. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλά, απλά να μας ενημερώσετε όταν γίνει αυτό.
    Μόνο μια διευκρίνιση. Αν έχω κενό πχ. 50 στη στοίβα και επιστρέψει μεγαλύτερη προσφορά (100) αυτή χάνεται ολόκληρη ή συμπληρώνεται η στοίβα μέχρι το μέγιστό της και χάνεται το υπόλοιπο. Γιατί εγώ έτσι νόμιζα. Και φυσικά δεν εννοώ με το τωρινό πρόβλημα, αλλά σε κανονική λειτουργία.
    Με την απάντησή σας μπορείτε να κλείσετε το θέμα. Ευχαριστώ!

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αν έχεις προσφορά 100τμχ και διαγραφεί, ενώ η στοίβα σου χωράει λιγότερη ποσότητα, δεν θα προστεθεί κάτι.
    Η προσφορά μετράει ως σύνολο και όχι σαν μεμονωμένες ποσότητες.

Καλή συνέχεια και καλό σαββατοκυριακο.

Το θέμα κλείνει,

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.