Επιπλέον θέσεις για βιοτεχνικά

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την evieva, 27/9/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. evieva

  evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

  1. Πριν χρόνια που καταργήθηκε το ελεύθερο των βιοτεχνικών και μπήκανε συγκεκριμένες θέσεις, είχε επίσημα ειπωθεί ότι θα μπορούμε να κερδίσουμε διαμαντένια θέση σε κάποια event ή ίσως θα μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να αγοράζουμε θέση. Να πω εδώ για τους νέους παίκτες ότι παλιά μπορούσαμε να καταναλώσουμε τσάτνι και μαρμελάδα κολοκύθι και έτσι είχαμε +3 στα φυτά.
  Αν θυμάμαι καλά μόνο σε ένα event δόθηκε για λίγο επιπλέον θέση.
  Οι αποθήκες ακόμη και των παλιών παικτών έχουν σχεδόν αδειάσει, οι νέοι παίκτες δεν πρόκειται να γεμίσουν αποθήκη με τα απανωτά event. Τα φυτά στην λαϊκή έχουν τρελές τιμές και το τσάτνι έχει πάρει τον κατήφορο.
  Για όλα τα παραπάνω προτείνω :
  Μια φορά τον μήνα να μας δίνεται μια επιπλέον διαμαντένια θέση για 24 ή ακόμη καλύτερα για 48 ώρες σε περίοδο φυσικά που δεν τρέχει event με φύτεμα.

  2. Κάποτε παίρναμε δωρεάν το 100% στους π.ε. μέσω του Cash for Action βλέποντας ένα βίντεο η απαντώντας σε ερωτηματολόγια καθώς λογιζόταν ως αγορά. Μας το έκοψε και αυτό η εταιρεία με αποτέλεσμα όσοι δεν αγοράζουν φιορίνια να μην έχουν αυτό το μπόνους.
  Προτείνω λοιπόν μια φορά τον μήνα να μας δίνεται μια επιπλέον χρυσή θέση για ένα 24ωρο ή 48ωρο ώστε με συνδυασμό βιοτεχνικών να μπορούμε να ανεβάζουμε τους π.ε. και να μην μένουν τόσο πίσω όσοι παίκτες δεν επωφελούνται από το δρώμενο 100%.


   
  Αρέσει σε sofia, ΡΩΞΑΝΗ, monolith2 και 15 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.