Επιβράβευση μετά από αγορά

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 2/1/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά μια ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω κάθε φορά που έκανα αγορά αγροτικούς βοηθούς μου δινότανε και επιβράβευση για την αγορά μου πριν από λίγο έκανα πάλι αγορά βοηθών αλλά δεν είδα να μου δίνετε η συγκεκριμένη επιβράβευση. Δόθηκε και δεν την είδα για λόγω αρχή του νέου έτους θα αρχίσει η επιβράβευση όταν συμπληρώσω κάποιους πόντους. Το id είναι 27708204. Καλό σας βράδυ.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα. Δεν παίρνεις έπαθλα σε κάθε αγορά. Παίρνεις έπαθλα όταν συλλέξεις πόντους από αγορές. Όταν φτάσεις στην επόμενη βαθμίδα θα λάβεις το δώρο σου.

3. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σας Κα Snorkel σας ευχαριστώ για την απάντηση σας να είστε καλά να έχετε καλή χρονιά με υγεία όλοι σας οι συντενιστές και συντονίστριες που μας βοηθάτε να είστε όλοι και όλες καλά. Καλό υπόλοιπο σε όλους και όλες.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Ευχαριστούμε, καλή χρονιά με υγεία σε σένα και την οικογένειά σου..

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.