Επιβεβαίωση email

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την Bambalines, 2/11/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Bambalines

Bambalines Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Από τις ρυθμίσεις πατάω την επιλογή "ρυθμίσεις του λογαριασμού σου".
    Μου ανοίγει έναν browser στο 1ο βήμα για να επιβεβαιώσω το email μου.
    Στην οθόνη φαίνεται το email μου και δίπλα σε ένα κλειδάκι υπάρχει ένα κουτάκι που λέει "Κωδικός". Ζήτησα από την υποστήριξη να μου στείλει έναν κωδικό για να τον βάλω στο κουτάκι και μου απάντησε ότι θα λάβω έναν κωδικό στο email μου. Τέτοιον κωδικό δεν έχω λάβει.
    Τι πρέπει να κάνω;
    Ευχαριστώ

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Εφόσον βλέπεις το δικό σου email, στον οποίο έχεις πρόσβαση, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Το κουμπί που λέει Κωδικός, είναι για να αλλάξεις κωδικό στον λογαριασμό σου. Η υποστήριξη δεν έχει καμία σχέση με το κωδικό, ουδέποτε θα σου έστελνε κωδικό με email. Αν θες να αλλάξεις κωδικό, τότε θα σου έρθει ένα email επαλήθευσης.

3. Bambalines

Δηλαδή αν βάλω έναν νέο κωδικό στο σημείο εκείνο που λέει "Κωδικός" και κάνω κλικ στο "Επόμενο" θα αλλάξει ο κωδικός με τον οποίο εισέρχομαι στο παιχνίδι; Και μετά θα έχω επιβεβαιωμένο email και καινούργιο password στο Farmerama;

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Αν πατήσεις τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου θα δεις κάποιες επιλογές.

upload_2021-11-4_8-7-32.png
    Η πρώτη είναι να αλλάξεις κωδικό στη φάρμα, η δεύτερη είναι να αλλάξεις email και η τρίτη είναι να λαμβάνεις τα newsletters. Εσύ τιο ακριβώς θες να κάνεις;

5. Bambalines

Εγώ βλέπω αυτό
    [​IMG]τι να κάνω;

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Θα πρέπει να γράψεις το κωδικό της φάρμας σου και ένα έγκυρο εμαιλ

Θα λάβεις εμαιλ οπου θα μπορέσεις να επιβεβαιώσεις το email.

7. Bambalines

Ευχαριστώ πολύ, νομίζω το έκανα σωστά.

Τελευταία επεξεργασία: 5/11/21
  8. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε,καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.