Επιβεβαίωση κωδικού.

Discussion in 'Τεχνικά προβλήματα' started by boykitsa68, May 26, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. boykitsa68

boykitsa68 Ενεργός συντάκτης

Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κάθε φορά που θέλω να μπω στη φάρμα, εμφανίζεται ένα λευκό πλαίσιο κ μου ζητάει να γράψω το κωδικό μου. Ενώ έχω τσεκάρει την ένδειξη "να θυμάσαι τα στοιχεία μου" εξακολουθεί να συμβαίνει το ίδιο κ με έχει κουράσει αφάνταστα. Μήπως θά 'πρεπε να διαγράψω εντελώς την εφαρμογή κ να την ξανακατεβάσω απ΄ την αρχή??

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Εννοείς τον βασικό κωδικό?
    upload_2021-5-26_19-58-20.png

Αν ναι τοτε εκεί απλά μπορείς να βάλεις ένα τετραψήφιο κωδικό που μπορείς να πληκτρολογείς εύκολα. Δεν χρειάζεται να βάλεις το κωδικό σου.

3. boykitsa68

Ναι, ακριβώς αυτό. Εντάξει, θα το δοκιμάσω. Αλλά αυτό τώρα θα συμβαίνει συνεχώς? Δεν , γίνεται με κάποιο τρόπο να εξαφανιστεί? Ή με το που βάλω ένα τετραψήφιο, θα ανοίξει μόνο επι του παρόντος ? Κι 'όμως , βάζω ένα τετραψήφιο κ μου βγάζει, λάθος κωδικός:cry::cry:

Last edited: May 26, 2021
  4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Στην αρχική σελίδα, πάτησε τοι κουμπί που λέει Επεξεργασία.

upload_2021-5-26_20-7-40.png

Και πάτα αφαίρεση σε όλους τους αποθηκευμένους λογαριασμούς.

upload_2021-5-26_20-9-33.png

Στην ερώτηση που θα σου βγάλει, πάτησε Όχι και συνέχισε βάζοντας το όνομα της φάρμας και τον κωδικό σου.

upload_2021-5-26_20-5-52.png

5. boykitsa68

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την τόσο λεπτομερή επεξήγηση_κατεύθυνση. Είσαστε απόλυτα σαφής. <3

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.