Επεξήγηση μηνύματος

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 13/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα.
    Τους τελευταίους 4 μήνες έχω λάβει 5 μηνύματα από 2 γείτονές μου αλλοδαπής προέλευσης γραμμένα στην γλώσσα καταγωγής τους, τα οποία δεν μπορώ να ερμηνεύσω.
    Από τους 2 αυτούς γείτονες, ο ένας ακόμα επιμένει, ενώ ο άλλος, όταν δεν πήρε απάντηση στο μήνυμά του, σταμάτησε άμεσα.
    Να σας παραθέσω τα μηνύματα μήπως τυχών και μπορείτε να με διευκολύνετε στο τι λένε και τι μου ζητάνε;
    Γιατί κάτι μου ζητάνε και δεν μπορώ να το καταλάβω.
    Ευχαριστώ.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Η επικοινωνία με μηνύματα μεταξύ των παικτών είναι προσωπική.
    Απαγορεύεται η δημοσιοποίησή της στο φόρουμ του παιχνιδιού.
    Για να δεις τι θέλει να σου πει ο γείτονας σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις Google μεταφραστή.

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Ευχαριστώ πολύ.
    Το θέμα μπορείτε να το κλείσετε.
    Καληνύχτα.

ΥΓ. Αν από άγνοιά μου, σας ανέφερα το περιεχόμενο του μηνύματος υπήρχε κίνδυνος ποινής;

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Δεν δίνονται ποινές σε κανέναν παίκτη εύκολα, ειδικά αν έχει άγνοια του θέματος και δεν κάνει κάτι εσκεμμένα.
    Δεν είμαστε εδώ για να τιμωρούμε.
    Με την παρουσία μας εδώ, προσπαθούμε να βοηθάμε τους παίκτες, να λύνουμε τις απορίες τους, ώστε να έχουμε μια σωστή λειτουργία του φόρουμ.

Παρακαλώ.
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.