Επαγγελμα Φουρναρης

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την tilis03, 26/7/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tilis03

tilis03 Ενεργός συντάκτης

Καλησπερα.Ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το επαγγελμα φουρναρης.Εχω φτασει στο 3 επιπεδο και δεν ειναι διαθεσιμες ολες οι συνταγες που εχετε αναφερει στις Σ.Ε Απο το 1 επιπεδο μεχρι το 3 δεν ειναι διαθεσιμες ολες οι συνταγες που εχετε στις Σ.Ε Τουλαχιστον για εμενα εχω μονο 2-3 συνταγες απο καθε επιπεδο.Πρεπει να κανω εξτρα αποστολες στην λαχαναγορα που δεν τις βλεπω?

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

3. tilis03

Ναι τις εχω διαβασει και τις ξαναδιαβασα τωρα αλλα δεν καταλαβαινω τι θελετε να μου πειτε.Παρατηρησα οτι σε ολες τις συνταγες υπαρχει ενα κοινο υλικο η ζυμη.Εγω εχω αρκετες ζυμες στην αποθηκη μου αλλα και παλι δεν εμφανιζονται οι συνταγες αν ειναι αυτο που θελετε να μου πειτε.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Ποια συνταγή δηλαδή δεν σου εμφανίζεται;

5. tilis03

Απο το 1 επιπεδο δεν εμφανιζονται: Tηγανιτες,Ψωμι Καροτου,Μπαλιτσες τυριου,Τουρτα με ξινη κρεμα.
    Απο το 2 επιπεδο δεν εμφανιζονται: Κολοκυθοπιτακι,Κουλουρι,Χριστουγεννιατικο Μπισκοτο,Κουραμπιεδες,Καταβροχθητης μυγων.
    Απο το 3 επιπεδο δεν εμφανιζονται: Σοκολατοπιτα,Μουστοκουλουρα,Μακαρον με φασκομηλο,Μπισκοτο Ανανα.

6. -Snorkel-

Στους πίνακες των Συχνών ερωτήσεων που σου έδωσε η συνάδελφος υπάρχει μια 6η στήλη.
    Αυτή την διάβασες;

Αρέσει στον/ην evieva.
  7. tilis03

Ουπςς.Ειμαι χαζος καλη συνεχεια :p

8. -Snorkel-

Δεν είσαι χαζός.
    Απλά ποτέ δεν διαβάζεις τα Link που σου δίνουν οι συντονιστές επειδή οι άμεσες απαντήσεις είναι πιο εύκολες ;)

Καλή συνέχεια.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.