Εξευγενισμός

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την K_K__D, 10/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. K_K__D

K_K__D Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπέρα σας, θα ήθελα μια διευκρίνηση σχετικά με τον εξευγενισμό. Ορισμένα μπόνους έχουνε μαζί και καποια αρνητικά μπόνους.Οταν θα έχω ενεργοποιήσει καποιο μπόνους που έχει και αρνητικα, το αποτέλεσμα θα ειναι να πάρω το μπονους και μαζι και κάποιο απο τα αρνητικά? ή μπορεί να παρω μόνο το αρνητικό μπόνους?

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα,
    Μπορείς να μην αποθηκεύσεις το αρνητικό μπόνους αν κρίνεις ότι δεν σε συμφέρει. Έχεις αυτή τη δυνατότητα.

3. K_K__D

Τι εννοείτε με αυτό? Η ερώτησή μου ειναι συγκεκριμένη αλλα συγνώμη δεν καταλαβα την απαντησή σας.

4. Unicorn*

Ενεργούν και τα θετικά και αρνητικά μπόνους αλλά μερικά αρνητικά έχουν κάποιες πιθανότητες να συμβούν.
    Προηγουμένως έλεγα ότι αν κάποιο μπόνους έχει και αρνητικές επιπτώσεις και νομίζεις ότι δεν θα σε βοηθήσει μπορείς να μην το χρησιμοποιήσεις.

5. K_K__D

Αυτό που μου λέτε το ξερω. Επιδη η ερώτηση μου αναφερόταν στο αφου έχω ενεργοποιήσει το μπονους γι αυτό και δεν κατάλαβα την απαντησή σας.
    Συγνώμη και πάλι αλλα και η δευτερη απαντηση σας είναι λιγο ασαφής. Η απορία μου εξακολουθεί να υπάρχει.
    Και σας ξανακάνω την ερώτηση. π.χ Εξευγενίζω την ίριδα και μου δίνει το τελευταίο μπονους που σαν θετικό εχει την ξυλοσφύρα και έχει και 3 αρνητικα. Οταν φυτέψω λοιπον το θετικο θα το παρω σίγουρα και θα πάρω και καποιο απο τα αρνητικά ή θα πάρω ενα απο τα 4?

6. Unicorn*

Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα πάρεις και τα 4 μπόνους και το θετικό και το τρία αρνητικά, σύνολο τέσσερα.

7. K_K__D

Σας ευχαριστω παρα πολυ καλή σας συνεχεια.

8. Unicorn*

Παρακαλώ
    το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.