Εξευγενισμός!

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την -lousi-leon2001, 3/12/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Έχω ένα μπόνους για γαρύφαλλο και έχω όλες τις ελεύθερες θέσεις πιασμένες. Αν κάνω διαγραφή δεν χάνοται. Σωστά; Είναι όμως σωστό, να έχω τις θέσεις όλες πασμένες ή κάθε φορά που χρειάζομαι κάτι να το βάζω; Και άντε και το έβαλα, πώς μπορώ να το καταναλώσω - να το χρησιμοποιήσω στην πράξη; Συγνώμη, αλλά όλη αυτή η ιστορία με τον εξευγενισμό, μου είναι δύσκολη στην κατανόησή της. Έχω διαβάσει ότι σχετικό έχει αναρτηθεί και δεν είμαι σίγουρη για τίποτα. Σας ευχαριστώ!

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Αν διαγράψεις κάποιο μπόνους δεν το χάνεις. Μπορείς να το ξαναβάλεις σε κάποια θέση εξευγενισμού όποτε θες. Αν το διαγράψεις θα πρέπει να περιμένεις κάποια ώρα για να μπορέσεις να τοποθετήσεις κάποιο άλλο μπόνους.
    Απο την στιγμή που είναι τοποθετημένα τα μπόνους στις θέσεις, βρίσκονται σε ισχύ. Δεν χρειάζεται να "καταναλώσεις" κάτι.

3. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Α! Δηλαδή εγώ που έχω όλες τις θέσεις πιασμένες είναι σε ισχύ; Μάλιστα! Πού θα μου πάει; Θα τα καταφέρω... Με συμφέρει όμως να έχω σε ισχύ κάποια και ας μην τα χρειάζομαι συνέχεια ή είναι καλύτερα να έχω άδεις τις θέσεις και κάθε φορά, να ενεργοποιώ αυτό που θέλω;
    Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας! Καλή συνέχεια. Απαντάτε και μπορείτε να κλείσετε.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Είναι δικό σου θέμα αν θες να έχεις πιασμένες τις θέσεις ή αν θες να τα τοποθετείς ανάλογα με το τι χρειάζεσαι. Όταν τα έχεις τοποθετημένα, είναι σε ισχύ τα μπόνους.

Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.