Εξευγενισμός φυτών

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 21/9/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλημέρα.
    Διάβασα κάποια ποστ από συμπαίκτες μου σχετικά με το ενεργό δρώμενο, Γιορτή Σεπτεμβρίου 2015, που απαιτεί πολλά αναδυόμενα, στα οποία λένε ότι θα χρησιμοποιήσουν τον εξευγενισμό των φυτών για να έχουν μείωση του χρόνου παραγωγής, ώστε να έχουν περισσότερους θερισμούς, άρα, περισσότερα αναδυόμενα. Σωστά;
    Για τον λόγο αυτό, αποφάσισα να το προσπαθήσω κι εγώ.
    Μέσα από την διαδικασία αυτή, κέρδισα ένα μπόνους, για νερό συγκεκριμένα, το οποίο παρατήρησα ότι μετά την ενεργοποίησή του, χάθηκε.
    Έτσι είναι τα πράγματα;
    Καταναλώνεις δηλαδή ένα μεγάλο αριθμό φυτών, μαζί με σούπερ λίπασμα για μείωση του χρόνου φυτέματος, ίσως και φιορίνια, για να πετύχεις το επιθυμητό μπόνους και το δικαίωμα χρησιμοποίησής του είναι μόνο για μία φορά;
    Στις ανακοινώσεις σας αναφέρεται, "για πάντα". Μήπως εγώ δεν κατάλαβα καλά;
    Ευχαριστώ.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Θερμοκήπιο.11827

Υπάρχει πιθανότητα να μην βρεις κάποιο εξευγενισμό από κάθε προσπάθεια.
    Αν βρείς, τότε θα πρέπει να το αποθηκεύσεις.
    Εαν δεν το αποθήκευσες, τότε το έχασες και θα πρέπει να προσπαθήσεις ξανά.
    Εαν το αποθήκευσες, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις. Κάθε εξευγενισμός κερδίζετε μία φορά και παραμένει αποθηκεύμενος για πάντα. Απλά εσύ θα επιλέγεις πότε θέλεις να ισχύει και πότε όχι.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Μπορείς να μου το εξηγήσεις;

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Άκυρο. Δικό μου το λάθος.
    Δεν υπάρχει θέμα όποτε μπορείς να το κλείσεις.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.