Εξευγενισμός φυτών φάρμας

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 5/1/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα σας, χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!
    Προσπαθώ εδώ και μήνες, (ούτε που μπορώ να προσδιορίσω τον αριθμό τους), να πετύχω το τελευταίο εναπομείναντα μπόνους του κρόκου, (αρκετά χρήσιμος για εμένα ως προς την συνέχεια μου στο παιχνίδι), αλλά δεν έρχεται με τίποτα.
    Γιατί συμβαίνει αυτό; Το έχετε στο άκρως δυσεύρετο; Κι αν ναι, γιατί δεν μου δίνετε εναλλακτική; Να το αγοράσω από το κατάστημα αν θέλετε, δεν έχω αντίρρηση. Από το να μου σπάσουν τα νεύρα, το προτιμώ. Πόσα ευρώ θέλετε, να τα δώσω και να ξεμπερδεύω.

(Συγχωρήστε με για το ύφος μου, αλλά μ΄ έχει εκνευρίσει αρκετά. Ελπίζω να το καταλαβαίνετε)

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Η ερώτηση σου είναι γιατί δε μπορείς να πετύχεις το τελευταίο μπόνους;

Η λειτουργία του θερμοκηπίου είναι συγκεκριμένη και την γνωρίζεις. Γι αυτό το λόγο δε θα μπει και στο κατάστημα ως "εναλλακτική"
    Θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο.

Φρόντισε να αποθηκεύσεις όλα τα μπόνους που τυχαίνεις, έτσι ώστε να κερδίσεις κάποια στιγμή και το τελευταίο που θέλεις.

Καλή συνέχεια.
    Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.