Εξευγενισμος φυτων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την katerinath, 20/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

Καλημερα θελω να με βοηθησετε για τον εξευγενισμος φυτων παλια ειχα κανει την ερωτηση αυτην κ με βοηθησατε κανω τον θερμοκηπιο για το γαρυφαλο παραδειγμα εχω παρει καποια προσπαθω κ τα κανω αλλα δεν μαζευω αναδυομενα εχω ξοδευψει κ παλι δεν μαζευω που κανω λαθος κ θελω πιο αναλυτικα αν μπορουσατε δεν με βοηθησε αρκετα η σελιδα που μου ειπατε αν μπορουσατε πιο αναλυτικα γιατι προσπαθω σε καθε evens για να μαζευψω κ τιποτα σας ευχαριστω κ συγνωμη για την αναστατωση αλλα θελω την βοηθεια σας

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Καταρχήν να σου επισημάνω πως η απουσία σημείων στίξης στο κείμενό σου μας δυσκολεύει να κατανοήσουμε το πρόβλημά σου.
    Θα πρέπει να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον εξευγενισμό που έχεις κάνει, ποιά μπόνους έχεις κερδίσει, ποιά έχεις αποθηκεύσει, αν τα έχεις τοποθετήσει στο θερμοκήπιο, ποιά βιοτεχνικά καταναλώνεις και επίσης ποιές σειρές συννέφων ενεργοποιεις.

3. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

Το θερμοκηπιο εχω κανει με γαρυφαλο εχω κερδισει ολα την προσθηκη εβαλα τροφη για μυαλο,πρωιμο που μειωνει κατα 12%,πρασινη αγαπη και αγαπη ΣΛ .Εχω κ την μαγικη φασολια παρτι 1 με τις γλατρουλες

4. -*thumbelina*-

Με αυτά τα Bonus από τον εξευγενισμό μειώνεις το χρόνο του γαρυφαλλου. Αν ενεργοποιησείς την σειρά συννέφων με τα καστανάκια, καταναλώσεις λευκή αγνότητα και στόλεν, βάλεις άνετα χωράφια και φυτέψεις γαρύφαλλο στο οποίο θα βάλεις απαραίτητα σούπερ λίπασμα, τότε ο χρόνος ανάπτυξης του γαρύφαλλου θα είναι μηδενικός και αρα θα μαζέψεις αναδυόμενα σε λίγη ώρα.

5. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

σας ευχαριστω για την βοηθεια να στε καλα απλα δεν εχω τα καστανακια την μαγικη φασολια εχω τις γλαστρουλες θα γινεται παλι ετσι με την βοηθεια που με ειπατε η να βαλω κατι αλλο?

6. -*thumbelina*-

Αν δεν έχεις την σειρά συννέφων με τα καστανάκια η ανάπτυξη των φυτών δεν θα είναι μηδενική, αλλά θα θέλει λίγο χρόνο ωστέ να γίνουν. Θα πρέπει όμως απαραίτητα να καταναλώνεις τα βιοτεχνικά και να βάζεις σούπερ λίπασμα.

7. katerinath

katerinath Νέος ειδικός

σας ευχαριστω πολυ κ συγνωμη για ολα καλη συνεχεια.

8. -*thumbelina*-

Παρακαλώ, καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.