Εξετασεις

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by panago70, May 11, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. panago70

panago70 Νέος ειδικός

Αρχιζουν οι σχολικες εξετεσεις και θελω να επικεντροθω σε αυτες.Οποτε θα ειμαι ανενεργος.Μπορει να μην διαγραφει η φαρμα μου αφου θα ειμαι ανενεργος για ενα μηνα χωρις κατασταση διακοπων αφου δεν την εχω ξεκλιδωσει;;;;

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Αν δεν μπεις καθόλου θα κοκκινίσει το θερμομετρό σου και θα χάσεις τους γείτονές σου εφόσον περάσει ο μήνας. Καλό θα ήταν όμως να κάνεις ενδιαμεσα ένα login. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς περαιτέρω και να χάσεις την συγκέντρωσή σου.Μπορείς επίσης να αγοράσεις το πακέτο διακοπών απο το διακοσμητή.Θυμήσου ότι ενεργοποιείται αυτόματα με την αγορά και διαρκεί 30 μέρες.

3. panago70

panago70 Νέος ειδικός

Ευχαριστω πολυ αλλα δεν εχω τοσα φιορινια για να ανοιξω την κατασταση διακοπων!Και δεν θελω να χασω τους φιλους που εχω.Μηπως υπαρχει καποια ενδυαμεση λυση;;;;;

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Όπως σου είπε η κ. Πανδώρα μπορείς να μπεις στη φάρμα σου κατά το διάστημα του μήνα για να μην κοκκινήσει το θερμόμετρό σου.
    Δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση με δεδομένο ότι δεν μπορείς να πάρεις το πακέτο διακοπών ούτε απ το διακοσμητή ούτε με αστεράκια απ το δέντρο της σοφίας.

5. panago70

panago70 Νέος ειδικός

Καλα ευχαριστω πολυ θα τα πουμε το καλοκαιρι!Μπορει να κλεισει!

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.