Εξαφανίστηκαν τα δέντρα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την toxotis_99, 8/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. toxotis_99

toxotis_99 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

εξαφανίστηκαν όλα τα δέντρα απο το άγριο λιβάδι και δεν είναι στην αποθήκη μου

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Μπορείς να γινεις πιο συγκεκριμένος; Είχες τοποθετημένα δέντρα στο άγριο λιβάδι; Μηπως χρησιμοποίησες τον αρχιτέκτονα; Πότε συνέβη αυτο;

3. toxotis_99

Καλημέρα. Ναι είχα τοποθετημένα δέντρα. Σήμερα είδα ότι λείπουν. Χτες χρησιμοποίησα τον αρχιτέκτονα και μπορεί να τα έβγαλα (καταλάθος) , δεν θα έπρεπε όμως να είναι στην αποθήκη μου?

4. -*thumbelina*-

Μπορεις να μου πεις τι δέντρα ήταν; Στα δέντρα που έχεις στα υπάρχοντά σου κοιτάς στη σωστή καρτέλα; Μήπως βλέπεις τις αναβαθμίσεις και όχι τα δέντρα σου;

5. toxotis_99

:eek:..... έκανα αποσύνδεση και σύνδεση και μου τα εμφάνισε στο άγριο λιβάδι .... συγγνώμη και ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. το θέμα μπορεί να κλείσει.

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το πρόβλημα λύθηκε και το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.