Εξαφάνιση προϊόντων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την dimitra.s, 23/11/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. dimitra.s

dimitra.s Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας. Θέλω εδώ και καιρό να αναφέρω κάτι που παρατήρησα στις αποστολές κατά την παράδοση προϊόντων. Τη στιγμή που δίνω προϊόντα στις αποστολές παραδίνονται λιγότερα από αυτά που δίνω και το υπόλοιπο διαθέσιμο χάνεται (μηδενίζεται)!! Π.χ. πριν λίγο είχα 5 ξυλάκια και πήγα να τα παραδώσω στη δημιουργική ανακύκλωση στο 10ο βήμα όπου για να ολοκληρώσω την 1η του εργασία ήθελα άλλα 6.. Ε, λοιπόν τι έγινε, έδωσα τα 5 και μου εμφάνισε υπόλοιπο 2 αντί για 1, και το ένα ξυλάκι που υποτίθεται δεν παρέδωσα χάθηκε!!! Πλέον διστάζω να δίνω προϊόντα στις διάφορες αποστολές για να μην μου τα ¨φάει¨ πάλι..

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Τα προϊόντα σου δεν χάνονται
    Ότι παραδίνεις πιστώνεται κανονικά.
    Εάν έχεις κάποιες αμφιβολίες, μπορείς να γράψεις στην υποστήριξη τις απορίες σου
    και να σου πουν ακριβώς τις κινήσεις σου και αν πράγματι υπάρχει κάποιο πρόβλημα όπως αναφέρεις .

3. dimitra.s

Το έλεγξες; Μακάρι να έχεις δίκιο..
    Το θέμα όμως είναι ότι το έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, ούτε και θέλω να προσβάλω το παιχνίδι. Αυτός ήταν και ο λόγος που άργησα να το αναφέρω.
    Με την υποστήριξη πως μπορώ να επικοινωνήσω;

4. *Persa*

Θα την βρείς κάτω από το ξύλινο πλαίσιο στη φάρμα σου .
    Θα συμπληρώσεις την φόρμα και θα αναφέρεις την παρατήρησή σου .
    Εδώ στο φόρουμ δεν μπορούμε να το ελέγξουμε.

5. dimitra.s

Σ΄ευχαριστώ πολύ. Μπορεί να κλείσει το θέμα
    Καλό βράδυ

6. *Persa*

Καλό βράδυ κ καλή συνέχεια να έχεις .

Το θέμα προωθήθηκε στην υποστήριξη και κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.