Εξαφάνιση πολύτιμου φορτίου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την kandy1970, 17/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kandy1970

kandy1970 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα,

Παρέλαβα το τελευταίο πολύτιμο φορτίο μου, το τοποθέτησα στη χωράφι μου και τώρα που άνοιξα και πήγα να το ανοίξω, το φορτίο δεν υπάρχει πουθενά! Φταίει που είχε λήξει το δρώμενο? Άδικα το έβαλα? Μπορείτε να κάνετε κάτι σας παρακαλώ?

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα .

Μπορείς να μας ενημερώσεις σε παρακαλώ πότε το παρέλαβες
    και πότε το τοποθέτησες στην φάρμα σου ?

Επίσης σε παρακαλώ μπορείς να μας δώσεις και το Id σου να ελεγχθεί ?

3. kandy1970

Το φορτίο το παρέλαβα νομίζω λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι και το τοποθέτησα αμέσως. Για την ώρα δεν είμαι εκατό τις εκατό βέβαιη πάντως εκεί υπολογίζω ότι ήταν. Όταν όμως θα το άνοιγα το δρώμενο θα είχε λήξει, γι' αυτό είπα μήπως εξαφανίστηκε. Τέλος πάντων , το id μου είναι 23729979. Ευχαριστώ για το χρόνο σας εκ των προτέρων!

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Συνολικά έχεις πάρεις 8 φορτία, τα οποία τα έχεις ανοίξει όλα. Το τελευταίο φορτίο το παρέλαβες στις 16.05.2015 και ώρα 20:20:45 και το τελευταίο τοποθετημένο φορτίο το άνοιξες στις 17.05.2015 και ώρα 00:24:31, μια πορτοκαλί αναβάθμιση αλόγου.
    Δεν παρέλαβες άλλο φορτίο μετά απο αυτό.

5. kandy1970

Τι να πω, πρώτη φορά αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα! Εγώ ξέρω ότι τοποθέτησα ένα πολύτιμο φορτίο κάποια στιγμή το μεσημέρι, γύρω στις δύο με τρεις, τώρα εφόσον δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, θα ξέρω άλλη φορά τελευταία στιγμή να μην επιχειρώ κάτι για να μην βρεθώ στην ίδια κατάσταση. Ευχαριστώ και πάλι, κλείνει το θέμα.

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Τα logs μας είναι 100% σωστά και δεν υπάρχει περίπτωση λάθους.
    Η τελευταία αποστολή τρένου ήταν στις 16.05.2015, 19:23:13
    Έλαβες το πολυτελές φορτίο στις 16.05.2015, 20:20:45 και το τοπθέτησες αμέσως.
    Το τοποθέτησες στην φαρμα σου και το άνοιξες στις 17.05.2015, 00:24:31 όπου κέρδισες ενα πορτοκαλί στάβλο αλόγων.
    Συνολικά σε αυτό το λογαριασμό έχουν σταλεί 8 τρένα και έχουν πιστωθεί 8 πολυτελές φορτία.

Ίσως να μπερδεύτηκες με κάποιον από τους άλλους λογαριασμούς σου. ;)

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εφόσον τα Logs του λογαριασμού σου αναφέρουν κάτι άλλο διαφορετικό από αυτό που αναφέρεις.

Καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.