Εξαφάνιση δώρου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την gian1, 15/2/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. gian1

gian1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Πριν λίγο παρέδωσα 1 νόστιμο δώρο στο κόκκινο πάντα. Το παράθυρο που αναδύθηκε μου έδειξε ότι κέρδισα ένα μυστηριώδες δενδρύλλιο "Γάγγης". Το κοίταξα και στο κάτω μέρος της οθόνης εκεί που φαίνονται όλες οι τελευταίες κινήσεις που έχουμε κάνει και το έγραφε και εκεί. Έψαξα στα υπάρχοντά μου και στη φάρμα και στο νησί αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Έκανα και ανανέωση (μου σβήστηκαν οι τελευταίες κινήσεις από το κάτω μέρος της οθόνης).Δεν το βρίσκω πουθενά. Το ID μου είναι: 35186153. Ευχαριστώ και περιμένω σύντομα την απάντησή σας.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Επικοινώνησε σε παρακαλώ με την υποστήριξη.
    Την υποστήριξη θα τη βρεις κάτω απ το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου.

3. gian1

Ωραία. Μια διευκρίνηση παρακαλώ. Τι να επιλέξω που να περιγράφει ακριβώς το πρόβλημα που έχω: πρόβλημα με το παιχνίδι, γενικές ερωτήσεις ή ερωτήσεις για τις εφαρμογές????

4. *Kirki*

Μπορείς να επιλέξεις πρόβλημα με το παιχνίδι.

5. gian1

Το έστειλα. Ευχαριστώ.

6. *Kirki*

Παρακαλώ.
    Το θέμα προωθήθηκε στην υποστήριξη και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.