Ενεργοποιημένα Bonus

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την vassoulini7, 7/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vassoulini7

vassoulini7 Νέος ειδικός

Καλησπέρα,

Στη φάρμα μου έχω 5 κατοικίδια που δίνουν +% ΠΕ, 1 σειρά σύννεφων που δίνει +20% ΠΕ σε τρομακτικά φυτά και ενεργοποιημένο το Πακέτο Bonus Μύλου. Συνολικά αυτά όλα είναι 7 Bonus. Εγώ στη γραμμή μου βλέπω μόνο τα 5 παρ όλο που τα έχω ενεργοποιήσει όλα. Υπάρχει κάποιο όριο ή απλά δε φαίνονται τα υπόλοιπα? Αν υπάρχει όριο, πώς μπορώ να καταργήσω το Bonus για τα φυτά πανσελήνου από τη φασολιά για να έχω χώρο να ενεργοποιήσω κάποιο άλλο? Υπάρχει κάποιο Link σχετικό με αυτό που ρωτάω? Διότι όσο και να έψαξα δε βρήκα κάτι και στο παλιό forum δε θυμάμαι να είχε κάποια διευκρίνηση πάνω σε αυτό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Δεξιά στο πλαίσιο της μπάρα των μπόνους βγαίνει ένα βελάκι όταν τα ενεργοποιημένα μπόνους είναι περισσοτερα απο αυτα που φαινονται. Πατώτας το μπορείς να δεις και τα υπόλοιπα.

3. vassoulini7

vassoulini7 Νέος ειδικός

Ευχαριστώ πολύ! Μπορεί να κλείσει.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.