Εναέριο λιβάδι

Discussion in 'Τεχνικά προβλήματα' started by stelios.kavala, Aug 1, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σας και καλό σας μήνα σας παρακαλώ ένα μικρό προβληματάκι αντιμετωπίζω εδώ και 2 ημέρες δεν μπορώ να μπω μετά από άνοιγμα μιας άλλης έκτασης και ιδίως την έκταση του φάρου να μπω στο εναέριο λιβάδι κάνω ανανέωση την σελίδα αλλά τίποτε !! μόνο εάν μπω και βγω και ξανά μπω στο παιχνίδι τότε μπορώ να μπω... ξέχασα να σας πω ότι η έκταση στο εναέριο λιβάδι φορτώνει μέχρι 100% αλλά τίποτε όπως είπα μόνο μπες βγες από το παιχνίδι γίνετε κάτι τι id μου είναι 27708204. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα και από εδώ.
    Σου κάναμε καθαρισμό εμείς οπότε βγες εντελώς από το παιχνίδι και ξαναμπές.
    Και αν θες ενημέρωσέ μας.

3. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σας και πάλι έκανα ότι μου είπατε και μπήκα όπως μπαίνω κάθε πρωί στο παιχνίδι και είδα ότι μπήκε κανονικά και δεν καθυστέρησε καθόλου αλλά θα μου επιτρέψετε πρώτα ο Θεός αύριο το πρωί που θα κάνω την ίδια διαδικασία όταν θα μπω στο παιχνίδι εάν έχω ξανά πρόβλημα να σας ξανά ενοχλήσω. Σας ευχαριστώ και πάλι για ότι κάνατε καλό σας υπόλοιπο και να περνάτε όμορφα.

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Αφού δεν είχες τώρα πρόβλημα δεν θα έχεις ούτε αύριο.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.