Εκτροφες ζωων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ΜΙΧΑΛΗΣ, 19/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ Ειδικός του φόρουμ

Αναρτησατε αυτο. Και χθες που χρειαστηκε να κανω εκτροφη αλογων με την ιδια διαδικασεια και την ιδια σειρα που ακολουθουσε να παραγω αλογα αντι να μου δωση το αλογο που επρεπε μου εδωσε ενα αλλο - H σελίδα βοήθειας για τις εκτροφές δείχνει εκτροφή με ανακατεμένα ζώα εκτροφής.
    Αυτό οδηγούσε συχνά σε λάθος συμπεράσματα αφού μόνο με εκτροφές ζώων ίδια γενιάς, είναι σίγουρο το αποτέλεσμα. Προστέθηκε επιπλέον σημείωση ωστε να είναι εμφανή η σωστή διαδικασία εκτροφής

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο προσεκτικός στην περιγραφή του προβλήματος σου.
    Η ανάρτηση σου είναι ακατανόητη με το τροπο που έχει γίνει και έπρεπε να την διαβάσουμε αρκετές φορές για να βγάλουμε κάποιο νόημα.

Η ανακοίνωση αναφερόταν στα γραφικά που υπάρχουν στον οδηγό εκμάθησης των εκτροφών

Σε αυτά τα γραφικά φαίνεται οτι η εκτροφή γίνεται με 4 ζώα διαφορετικής γενιάς.
    Κάτι τέτοιο είναι λάθος καθώς από αυτές τις εκτροφές έχεις αναμφίβολο αποτέλεσμα. Αρα λοιπόν τα γραφικά είναι λάθος. Καθώς δεν ήταν δυνατό να αλλάξουν τα γραφικά, προστέθηκε σημείωση οτι θα πρέπει να τοποθετείτε 4 ζώα ίδια γενιάς για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μπορείς να μας πεις την ώρα που έκανες την εκτροφή, τι ζώα εβαλες και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Οταν έχω τις απαραίτητες πληροφορίες θα σου εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει.

3. ΜΙΧΑΛΗΣ

Με συγχωριτε παρα πολυ ως αφορα την περιγραφει. Επειδη δεν πολυ ασχολουμε με το forum και τα προβληματα του καθενος και προσπαθω να βγαλω μονος μου την ακρη και επειτα προσπαθουσα να βρω την φορμα και πως θα γραψω αυτο που με αφορα και το πως θα το αναρτησω, δισκολευτικα αφανταστα. Και παλι ζητω συγνωμη. Λοιπον το θεμα ειναι το εξης χθες εβαλα 4 αλογα του ιδιου ειδος και αντι να μου δωση ενα αλογο συμφωνα με την εικονα που μου ελεγε οτι θα παρεις ενα Haflinger μου εδωσε ενα αλογο Πονυ Σκωτιας. Και σημερα διαβαζω οτι το προβλημμα που ειχε οτι εβαζες τι ιδιο ειδος και επερνες οτι νανε λυθηκε. Το οποιο το αναρτησατε ως εξης: ειναι το α)
    Παρασκευη 9:54 Bugfixes 1.18.4 14/1/16 - H σελίδα βοήθειας για τις εκτροφές δείχνει εκτροφή με ανακατεμένα ζώα εκτροφής.
    Αυτό οδηγούσε συχνά σε λάθος συμπεράσματα αφού μόνο με εκτροφές ζώων ίδια γενιάς, είναι σίγουρο το αποτέλεσμα. Προστέθηκε επιπλέον σημείωση ωστε να είναι εμφανή η σωστή διαδικασία εκτροφής

4. -Snorkel-

Μπορείς να μου δείξεις που το διάβασες αυτό;
    Δωσε μου σε παρακαλώ Link από αυτή την ανακοίνωση που λες.

Είσαι υποχρεωμένος να παρακολουθείς τις επίσημες ανακοινώσεις και τις Σ.Ε για να ενημερώνεσαι σωστά

Στις 2016-01-17 15:13:23 έβαλες 4 απλά άλογα και στις 2016-01-17 14:42:34 πήρες ένα Haflinger
    Στις 2016-01-17 15:17:53 έβαλες 4 απλά άλογα και στις 2016-01-17 15:42:50 πήρες ένα Haflinger
    Στις 2016-01-17 15:44:05 έβαλες 4 Haflinger και στις 2016-01-17 15:08:01 πήρες ένα Πόνυ Σκωτίας

Χτες δεν έκανες καμία εκτροφή.

Δεν καταλαβα που ακριβώς υπάρχει το πρόβλημα

5. ΜΙΧΑΛΗΣ

ειναι στο Forum Τεχνικες Ανακοινωσεις και μετα απο αυτα που ανερτησες με τις εκτροφες ειχα βαλη στο καπακι να γινονται αλλες 8 εκτροφες αλογων για να παρω απο ενα Haflinger και ενα απο αυτα μου εδωσε το Πονυ Σκωτιας αντι για
    Haflinger

6. -Snorkel-

Στην ανακοίνωση που αναφέρεις, γράφει κάτι αλλο και όχι αυτο που λες.
    Επίσης στο εξήγησα παραπάνω. Το πρόβλημα ήταν στα γραφικά της βοηθειας.
    Δεν αναφέρεται πουθενά οτι λαμβάνατε λάθος αποτελέσματα στις εκτροφες.
    Σε παρακαλώ διάβαζε προσεκτικά τις ανακοινώσεις και μην διαστρεβλώνεις αυτά που διαβάζεις.

Δεν μου εξήγησες όμως που ειναι το πρόβλημα στις εκτροφές που έκανες στις 17/01
    Μπορείς να μου πεις σε ποια εκτροφή απο αυτές, πιστεύεις, οτι πήρες λάθος αποτέλεσμα;

7. ΜΙΧΑΛΗΣ

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/bugfixes-1-18-4-14-01-2016.16419/ και προχωρας με το ροδακι ποιο κατω και θα το βρεις Παρασκευη 9:54 Bugfixes 1.18.4 14/1/16 - H σελίδα βοήθειας για τις εκτροφές δείχνει εκτροφή με ανακατεμένα ζώα εκτροφής.

8. -Snorkel-

Σελίδα βοηθείας = Η σελίδα που ανοίγει όταν κάνεις κλικ εδώ
    Συμπέρασμα = Το συμπέρασμα αποτελεί λογική συνέπεια των προτάσεων.

Δεν λέει πουθενά οτι λαμβάνατε λάθος αποτελεσμα σε εκτροφές.
    Η ανακοίνωση ηταν σαφής και δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω εξηγήσεις.
    Προφανώς δυσκολεύεσαι να καταλάβεις την ελληνική γλώσσα και δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε αυτό και δνε υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε άλλο.

------
    Μπορείς να μου πεις εσύ ποιο είναι λάθος αποτέλεσμα στις εκτροφές σου
    Στις 2016-01-17 15:13:23 έβαλες 4 απλά άλογα και στις 2016-01-17 14:42:34 πήρες ένα Haflinger
    Στις 2016-01-17 15:17:53 έβαλες 4 απλά άλογα και στις 2016-01-17 15:42:50 πήρες ένα Haflinger
    Στις 2016-01-17 15:44:05 έβαλες 4 Haflinger και στις 2016-01-17 15:08:01 πήρες ένα Πόνυ Σκωτίας

Γιατι εγώ δεν βλέπω κανένα λάθος αποτέλεσμα.

9. ΜΙΧΑΛΗΣ

θες να μπεις με team viewer ο.κ. το θεμα λιγει ευχαριστω

10. -Snorkel-

Αν θες να περάσεις την ωρα σου με τηλεδιασκέψεις, βρίσκεσαι σε λάθος Forum.

Ειλικρινά... δεν εχω να σχολιάσω τιποτα αλλο.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.