Εκτροφή

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την panta2005, 2/1/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. panta2005

panta2005 Ενεργός συντάκτης

Καλημέρα και καλή χρονιά !

Θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσα απλά ζώα χρειάζονται για να γίνει ένα ζώο εκτροφής στο μέγιστο βαθμό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Αυτό που μπορώ να σου απαντήσω εγώ είναι, ότι στη χειρότερη περίπτωση σε μία εκτροφή, παίρνεις από 4 ζώα προηγούμενης γενιάς, ένα επόμενης.
    Βέβαια απ τα γεννητούρια με τη σέσουλα και με τη ρούνα απ το δέντρο της σοφίας έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγάλεις ένα ζώο μεθεπόμενης γενιάς.

Σου δίνω τις ΣΕ να δεις τα ζώα που έχουν μπει για εκτροφή και τις γενεές που προκύπτουν, μέχρι το ανώτερο σε αξία ζώο, δες εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Αξίες-ζώων-εκτροφής.11754/

Οπότε μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

3. panta2005

Πως δηλαδη να βγαλω συμπερασματα εγω δεν θελω να μαθω την αξια σε χαρτοταλιρα αλλα τον αριθμο των ζωων που χρειαζοντε για να προκιψει το ανωτερο ζωο.

4. *Kirki*

Σου έχω απαντήσει ξεκάθαρα στην πιο πάνω ανάρτηση μου.
    Το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι ότι από 4 ζώα προηγούμενης γενιάς παίρνεις ένα επόμενης στη χειρότερη.
    Γιατί υπάρχουν παράγοντες που σου δίνουν και μεθεπόμενης γενιάς ζώα.

Τις ΣΕ στις έβαλα για να δεις πόσες και ποιες είναι οι γενιές απ το κάθε ζώο. Την αξία τους απλά παράβλεψέ την.

5. panta2005

καλα ευχαριστω κλειδοστε το

6. *Kirki*

Παρακαλώ.
    Το θέμα έκλεισε.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.