Εκτροφές

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την monolith2, 23/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. monolith2

monolith2 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα σας,θα ήθελα να μου εξηγήσετε όταν στις εκτροφές (όχι mini event έκρηξη γεννήσεων) κι έχοντας ενεργοποιημένη τη ρούνα του 20%, μετά από πόσες αποτελέσματα εκτροφών ισχύει το 20%?? για να γίνω πιο σαφής έχω παρατηρήσει ότι μετά από 4 με 5 εκτροφές
    παρουσιάζεται σαν αποτέλεσμα το επόμενο ζώο εκτροφής ή το επόμενο και 4 απλά ή το μεθεπόμενο. Έκανα 9 εκτροφές και είχα και στις 9 το επόμενο ζώο εκτροφής. Πότε ισχύει δηλαδή το 20?? σε πόσες εκτροφές θα πρέπει να παρουσιάζεται??

2. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα,
    η ενεργοποιημένη ρούνα αφορά αποκλειστικά τη μία εκτροφή.Για να γίνω πιο σαφής,το 20% δεν αφορά αθροιστικά τις εκτροφές σου,δηλαδή σίγουρα 1 στις 5 φορές θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αλλά αφορά τη μία εκτροφή που θα κάνεις. Σκέψου δηλαδή πως σε μία εκτροφή χωρίς την ρούνα υπάρχει ποσοστό 0% για να τύχεις ένα τυχαίο ζώα ή να πάρεις τα 4 αρχικά ζώα πίσω.Με την ρούνα το 0% ανεβαίνει στο 20% πράγμα που σημαίνει πως στις 10 εκτροφές μπορεί και οι 10 να έχουν "τυχερά" αποτελέσματα αλλά και το ανάποδο,στις 10 εκτροφές να μην υπάρχει κάποια υπέρβαση.

3. monolith2

monolith2 Επιφανής του φόρουμ

Αν και είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει στα τέσσερα χρόνια που παίζω,9 ταυτόχρονες εκτροφές και μόνο το επόμενο ζώο ως αποτέλεσμα (τόση ατυχία!!) ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κλείστε το θέμα.

4. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Παρακαλώ,καλό απόγευμα.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.