Εισιτηρια στο χωριατοροδανι

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 9/3/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σας και σόρρυ για την πρωϊνή ενόχληση θα ήθελα εάν έχετε την κάλοσύνη να μου πήτε... υπήρχε ένα διακοσμητικο κασόνι καφάσι δεν θυμάμε ακριβώς πώς το λέγανε που εδινε ως μπόνους εισιτήρια πάρτι για το χωριατοροδάνι αλλά μάλλων εχω κάνει κάποια βλακία και .... χάθηκε ή τελείωσαν η χρήσεις πού έδινε και δεν θυμάμε που είναι. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε εάν το έχω και που το έχω βάλει... βλέπετε άρχισε και το αλσχάιμερ χεχε. ID: 27708204. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας να έχετε ένα καλό πρωινό και καλό υπόλοιπο.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Υπάρχουν πολλά σεντούκια που δίνουν πάρτι εισιτήρια καθώς και διακοσμητικά.
    Δεν μπροούμε να γνωρίζουμε σε ποιο ακριβώς αναφέρεσαι. Αν δεν μας πεις το όνομα του σεντουκιού ή του διακοσμητικού δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

3. stelios.kavala

Ναι έχετε δίκαιο αλλά αν σας διευκολύνω θυμάμαι ότι είχε φώτο τα εισιτήρια και κάτι άλλο. Τέλος πάντων ξέρω ότι δεν βοηθάω δεν πειράζει που δεν το βρίσκουμε αλλά μου έδωσε 'κανα 2+3 φορές από 75 εισιτήρια και χάρηκα γι΄ αυτό και γίνετε όλη αυτή η συζήτηση.Κα snorkel σας ευχαριστώ.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Προφανώς είναι το διακοσμητικό "Ευχαριστώ για τη βοήθεια". Το συγκεκριμένο διακοσμητικό δίνει Σεντούκι με εισιτήρια πάρτι το οποίο περιέχει πολλά πάρτι εισιτήρια.

5. stelios.kavala

Ναι αυτό είναι μήπως μπορείτε να μου πείτε που το έχω ??

6. -*thumbelina*-

Το έχεις τοποθετημένο στη παιδική χαρά κατοικίδιων αλλά έχουν τελειώσει οι χρήσεις του διακοσμητικού.

7. stelios.kavala

Χίλια ευχαριστώ Κα thumbelina να είστε καλά καλό υπόλοιπο να έχετε.

8. -*thumbelina*-

Καλή συνέχεια και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.