Εικόνα στην υπογραφή

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την tempelxanas, 19/9/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tempelxanas

tempelxanas Μόνιμος στο φόρουμ

Καλησπέρα.
    Έχω ετοιμάσει μία εικόνα στον υπολογιστή μου που θα ήθελα να την προσαρμόσω στην υπογραφή μου.
    Επειδή δεν έχω ιδέα από αυτά, μπορείτε να με βοηθήσετε;
    Ευχαριστώ.

Αρέσει στον/ην graganta.
  2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα .

Οι διαστάσεις που μπορείς να έχεις στην υπογραφή σου είναι το μέγιστο μέγεθος σε 500 x 200 πίξελ.
    Αν έχεις κάποια άλλη δυσκολία μπορείς να μας ρωτήσεις .

3. tempelxanas

Η δυσκολία μου είναι ότι δεν ξέρω πώς να το κάνω και όσο για την διάστασή της, δεν την γνωρίζω.
    Ωραίο το λαγουδάκι σου. Στο χώρο υπογραφής δεν είναι;
    Κάτι τέτοιο θα ήθελα κι εγώ, κινούμενο εννοώ, αλλά δεν ξέρω ούτε πως να τα αναζητήσω, ούτε πως να τα κατεβάσω, ούτε πως να προσαρμόσω στον χώρο. Σκράπας εντελώς.
    Αν δεν τρώω απ τον χρόνο σου, οποιαδήποτε βοήθειά σου, ευπρόσδεκτη.
    Ευχαριστώ.

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Θα μπεις στο προφίλ σου και θα πατήσεις εκεί που λέει υπογραφή να σου ανοίξει .
    Μπορείς να τοποθετήσεις εκεί το λίνκ από την όποια εικόνα έχεις επιλέξει ,
    αρκεί να είναι στις διαστάσεις που σου προανέφερα .
    Δεν μπορούμε να συστήσουμε σάiτ από που θα κάνεις την επιλογή της εικόνας σου .
    Μπορείς να ζητήσεις στο ανάλογο θέμα που έχουμε στο φόρουμ και να σε βοηθήσει κάποιος συμπαίκτης σου .
    Δες εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/.10813/

5. tempelxanas

Ναι, το καταλαβαίνω και δεν υπάρχει θέμα.
    Με το λίνκ, συγνώμη αλλά δεν το καταλαβαίνω. Η εικόνα που έχω δημιουργήσει εγώ προσωπικά μέσα στον υπολογιστή μου, έχει λίνκ;
    Τα λίνκ δεν αφορούν το ίντερνετ;

6. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Δεν μπορείς να ανεβάσεις στο φόρουμ φωτογραφία απευθείας από τον υπολογιστή σου. Πρέπει πρώτα να ανεβάσεις την φωτογραφία στο ίντερνετ και από εκεί να χρησιμοποιήσεις το λινκ της για να ποστάρεις μία φωτογραφία εδώ είτε στην υπογραφή σου. Δες σε παρακαλώ οδηγίες σε αυτό το θέμα https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Πως-ανεβάζω-φωτογραφία-στο-forum.12000/

7. tempelxanas

Σ΄ευχαριστώ πολύ.
    Το θέμα μπορείς να το κλείσεις.
    Καλημέρα.

8. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.