Εικονίδιο Farmerama

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 11/12/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα.
    Μετά από την εγκατάσταση του Stahdalone Client, στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μου εμφανίζεται ένα εικονίδιο farmerama, που όταν το πατήσω, με παραπέμπει να βάλω τους κωδικούς μου και να κάνω σύνδεση. Ακολουθώ την διαδικασία, με βάζει στο παιχνίδι κανονικά, αλλά δεν μπορώ να το έχω σε πλήρη οθόνη.
    Τι είναι αυτό και μήπως πρέπει να μπαίνω από εκεί τελικά για να μην έχω τις καθυστερήσεις και τα κολλήματα που προανέφερα σε άλλη μου ανάρτηση; Κι αν ναι, σε πλήρη οθόνη πάει;
    Ευχαριστώ!!

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Το πρόβλημα αυτό είναι γνωστό.
    Εάν θέλεις να μεγαλώσεις λίγο την οθόνη της φάρμας σου, απ τις ρυθμίσεις στη μπάρα σου πάνω δεξιά μπορείς να το κάνεις.

* Θα πατάς το σκέτο farmerama για να παίζεις από δω και στο εξης. Η εγκατάσταση του προγράμματος έχει γίνει. Δε χρειάζεται να πατάς το FarmeramaInstaller ξανά.

Τελευταία επεξεργασία: 11/12/20
    Αρέσει στον/ην rixainrempite.
  3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Αυτό με την οθόνη, αν κατάλαβα σωστά, δεν μπορώ να το κάνω, γιατί η μόνη μπάρα που μου εμφανίζει, είναι αυτή με την σμίκρυνση, μεγέθυνση, (απενεργοποιημένη), και κλείσιμο.
    Με το άλλο που σας ρώτησα; Από το εικονίδιο πρέπει να μπαίνω για να μην έχω τα προβλήματα που σας ανέφερα;

4. *Kirki*

Σου απάντησα καθυστερημένα λιγάκι γιατί έχω ζαλιστεί και να με συγχωρείς.
    Διάβασε λιγάκι το ποστ μου πιο πάνω και πες μου εάν σε κάλυψα, για το ποιο εικονίδιο θα πατάς.

Η φάρμα μεγαλώνει από την μπάρα μέσα στο παιχνίδι. Απ τα 2 γρανάζια και μετά ρυθμίσεις.

5. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Ότι έχετε ζαλιστεί είναι απόλυτα κατανοητό και σεβαστό. Εδώ έχω ζαλιστεί εγώ, που δεν έχω στο κεφάλι μου αυτά που έχετε εσείς!!
    Θα προσπαθήσω να σε κουράσω το λιγότερο δυνατόν, για να πάρω κι εγώ την ρότα μου... :)
    Λοιπόν.
    Τα 2 γρανάζια που λες, προφανώς εννοείς τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού. Εκεί, μου λέει το εξής: " Πρέπει να γίνει επαναφόρτωση του client για να αλλάξει "...

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Θα πατήσεις τα γρανάζια πάνω δεξιά και μετά το εικονίδιο με το γαλλικό κλειδί.

upload_2020-12-11_17-41-11.png

και θα κάνεις zoom απο δώ:

upload_2020-12-11_17-41-38.png

Αρέσει στον/ην rixainrempite.
  7. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Ναι, το είδα και το χρησιμοποίησα. Ευχαριστώωωωω!!...
    Την επαναφόρτωση πρέπει να την κάνω;

8. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Οχι δεν χρειάζεται, αφού το zoom έχει γίνει ήδη.

9. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Εντάξει, κατάλαβα. Σας ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια!!

10. *Kirki*

Παρακαλούμε.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.