Εγχειρίδιο Μετεγκατάστασης Chrome Web Store (Google) | AID=3306

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Louisa, 28/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Louisa

Louisa Κόμης

Καλησπέρα σας,
    μόλις διάβασα την ανακοίνωση για το
    Εγχειρίδιο Μετεγκατάστασης
    Chrome Web Store (Google) | AID=3306

Μπορείτε να μου πείτε ποιους αφορά;
    Δυστυχώς δεν κατάλαβα και πολλά...
    Ευχαριστώ

Αρέσει στον/ην maroula.
  2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Η λειτουργία αφορά όσους παίκτες δεν έχουν αυτόνομο λογαριασμό στο παιχνίδι αλλά συνδέονται σε όλα τα παιχνίδια της Bigpoint μέσω του λογαριασμού google+ που διαθέτουν.

3. Louisa

Louisa Κόμης

:oops: Λυπάμαι που σας ταλαιπωρώ... αλλά... κι εγώ το google chrome χρησιμοποιώ για να συνδεθώ με την bigpoint. Θα πρέπει να κάνω κάτι ή είναι για αυτούς που μπαίνουν μέσω τρίτων πχ από το zoo.gr;
    Και τελικά, είναι κάτι που ισχύει ήδη, οπότε αφού μπαίνω δεν θα έχω πρόβλημα ή που θα ισχύσει στο μέλλον;

4. .selia.

Δεν με κατάλαβες, δεν έχει να κάνει αν χρησιμοποιείς google chrome ως browser ή κάποιον άλλον.

Αυτό αφορά κάποιους παίκτες που δεν έχουν κάνει εγγραφή στην αρχική σελίδα του παιχνιδιού αλλά μέσω λογαριασμού google+. Κάτι σαν να έχει γραφτεί κάποιος από το zoo.gr που αναφέρεις.

5. Louisa

Louisa Κόμης

Ευχαριστώ πολύ. Μπορείτε να κλείσετε το θέμα.

6. .selia.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.