Εγγραφή.

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την -lousi-leon2001, 23/1/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Στο προφίλ μου έχει ως ημερομηνία εγγραφής: 29-8-2014. Ο γενέθλιος Μποναμάς που έχω κερδίσει είναι του 2011 και έχω κάποια διακοσμητικά και αυτοκόλλητα, που ίσως είναι από νωρίτερα. Οπότε, πότε είμαι "εγγεγραμμένη"; Ρωτάω, εξαιτίας του καινούριου δρώμενου. Ευχαριστώ!

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Στο προφίλ σου βλέπεις την ημερομηνία εγγραφής στο φόρουμ και όχι στο παιχνίδι. Μπορείς να δεις την ακριβή ημερομηνία εγγραφής σου απο το email επιβεβαίωσης που έλαβες κατά την εγγραφή σου.

3. -lousi-leon2001

Πέρασαν τόσα χρόνια... Δεν το έχω κρατήσει!

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Αν θες μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη να μάθεις πότε έκανες εγγραφή.

5. -lousi-leon2001

Ας το αφήσω έτσι! Θα το καταλάβω από το δώρο! Σωστά; Ευχαριστώ και καλή συνέχεια!

6. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Θα το καταλάβεις από τις ποσότητες των δώρων που θα πάρεις.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.