Εβδομάδα Σκύλου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο κεντρικών' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 14/11/13.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Γεια χαρά σας αγρότισσες και αγρότες,

  αυτή την φορά χαιρόμαστε ιδιαίτερα μιας και το δρώμενο μας είναι αφιερωμένο στους τετράποδους φίλους μας… όχι σε αυτούς που κάνουν νιάου αλλά στους άλλους με το γαβ ;)

  Ένα τσοπανόσκυλο θέλει να γίνει φύλακας της φάρμας και για αυτό ξεκινάει μια σκληρή προπόνηση, έτσι ώστε να καταφέρει να περάσει τις εξετάσεις και να πάρει το δίπλωμα του. Το καημένο και τι δεν κάνει! Τι αγώνα δρόμου με τους λαγούς, τι αναζήτηση μανιταριών με τα γουρούνια …πραγματικά πολύ κούραση.

  Τι λέτε θα το βοηθήσετε, μαζεύοντας κόκαλα-παιχνίδια από τα χωράφια σας; Αχ, τώρα που είπα χωράφια… μην ξεχάσετε να φυτέψετε αυτά τα περίεργα λουλούδια κρουνούς και να τα παραδώσετε στην κεντρική πλατεία.

  Με υπομονή και επιμονή όλα θα πάνε κατ’ ευχή και η φάρμα σας θα αποκτήσει το προσωπικό της σωματοφύλακα! Όπως επίσης και το νέο σπιτάκι για σκύλους, το μικρό κυνοτροφείο! Τον συγκεκριμένο «στάβλο» μπορείτε να τον αποκτήσετε αποκλειστικά κατά την διάρκεια του δρώμενου ή κάποια στιγμή αργότερα.

  Ημερομηνία έναρξης : Δευτέρα 13 Μαΐου 15:00

  Οι συχνές ερωτήσεις θα αναρτηθούν την Δευτέρα 13/05 στις 12:00

  Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση.

  Η ομάδα του Farmerama   
 2. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Γεια χαρά σας αγρότισσες και αγρότες,

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων το λουλούδι κρουνός βρίσκεται ακόμα στον αχυρώνα σας και μπορείτε να το φυτέψετε.

  Στις 9 περίπου το πρωί αύριο κάθε λουλούδι κρουνός θα μετατραπεί σε 3 π.ε.
  Αυτό θα γίνει σταδιακά και θα αφαιρεθεί το φυτό από τον αχυρώνα.

  Η ομάδα του Farmerama   
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.