Είσοδος στο παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την -agela2011-, 28/6/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -agela2011-

-agela2011- Προχωρημένος

Καλησπέρα, από τις 5:00 το απόγευμα προσπαθώ να μπω στο παιχνίδι από τον client, δείχνει να φορτώνει αλλά δεν ανοίγει. Πριν λίγο κατάφερα και μπήκα από chrome, το παιχνίδι όμως είναι πολύ αργό. Ίσως φταίει που είναι παλιός ο υπολογιστής μου. Γι αυτό άλλωστε παίζω από τον client. Μπορείτε να μου πείτε τί συμβαίνει;
    Αυτό γίνεται και στις δύο φάρμες μου. το id αυτής της φάρμας είναι 32955422.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Σου κάναμε καθαρισμό σε cache και cookies στο client, σε παρακαλώ δοκίμασε πάλι.

3. -agela2011-

-agela2011- Προχωρημένος

Καλημέρα thumbelina μου, μόλις δοκίμασα. Βγαίνει η μαργαρίτα και μένει εκεί.

4. -*thumbelina*-

Μπορείς να δοκιμάσεις να μπεις απο broswer; Ίσως απο opera που είναι πιο γρήγορος browser;

5. -agela2011-

-agela2011- Προχωρημένος

Τώρα έχω μπει από chrome, αλλά δεν μπορώ να παίξω. Γι αυτό άλλωστε είχα κατεβάσει το client. Και στο φόρουμ μπήκα όπως είπε ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 χτες. Μήπως φταίνε οι χτεσινές διορθώσεις σφαλμάτων; Θα κοιτάξω να κατεβάσω το opera και να προσπαθησω από εκεί. Αλλά με τον client το παιχνίδι έτρεχε αρκετά καλά. Τώρα βλέπω να χάνω το ιβέντ και τη φάρμα μαζί:(

6. -*thumbelina*-

Πριν δοκιμάσεις opera, δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση το client απο τον υπολογιστή σου, κατέβασέ το και εγκατέστησε το παλι.

7. -agela2011-

-agela2011- Προχωρημένος

Το έκανα χτες, κανένα αποτέλεσμα. Ας δοκιμάσω και τώρα. Μόνο σε μένα συμβαίνει;

8. -*thumbelina*-

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα απο το παιχνίδι. Δοκίμασε να μπεις και απο opera.

9. -agela2011-

-agela2011- Προχωρημένος

Εγκατέστησα ξανά τον client και δούλεψε. Τον κατέβασα από opera, ίσως έπαιξε ρόλο;
    Ευχαριστώ πάντως, καλή συνέχεια στη μέρα σου:)

10. -*thumbelina*-

Όχι, δεν παίζει ρόλο απο ποιον browser τον κατεβάζεις.

Καλή μέρα και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.