Είσοδος με client

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την DEKDEK1, 22/10/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. DEKDEK1

DEKDEK1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα
    Εδώ και 2 μέρες περίπου, προσπαθώ να μπω με client στο παιχνίδι, αλλά η σελίδα που μου ανοίγει για να κάνω login δεν είναι κανονική. Τα γράφει όλα κατεβατό, χωρίς εικόνα. Ξαναέκανα εγκατάσταση, έσβησα τα cokies, αλλά τα ίδια. Τι φταίει?
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Σου κάναμε κι εμείς καθαρισμό. Βγες και ξαναμπές πάλι.

3. DEKDEK1

Δυστυχώς τα ίδια. 'Εκανα και επανεκκίνηση το ΗΥ. Δεν ξέρω.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Έλεγξε σε παρακαλώ μήπως το antivirus μπλοκάρει το client.

5. DEKDEK1

Έχει 2 μέρες που το κάνει. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλαξε. Νομίζω την τελευταία φορά είχε κολλήσει το παιχνίδι και ούτε το alt ctrl del δεν δούλευε και έκλεισα το laptop με το κουμπί. Τα έπαιξε? Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά. Antivirus ΟΚ. Με τον browser μια χαρά είναι. Δεν πειράζει.

6. -Snorkel-

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το Client.
    Δοκίμασε να το κάνεις απεγκατάσταση από το πίνακα ελέγχου και νέα εγκατάσταση.

7. DEKDEK1

Το έκανα 3 φορές, τα ίδια. Λοιπόν μπήκα με το client, απλώς στην σελίδα για το login εμφανίζει το κείμενο κατεβατό σε άσπρο φόντο, αλλά έδωσα user κτλ και μπήκα κανονικά. Τι κουφαμάρα είναι αυτή, μόνο στο 1η σελίδα έχει θέμα. Όλα καλά, δεν πειράζει. Μην σας απασχολώ άλλο. Καλή συνέχεια.

8. -Snorkel-

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό.

Καλή συνέχεια.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.