Είδη Μυστηριωδών στάβλων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την NOTHS58, 20/11/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα
    Τώρα έχετε βάλει ένα δρώμενο "Μυστηριώδης στάβλος Κύκνος" με νέο σταύλο τη Φωλιά κύκνου.
    Παλιότερα είχατε άλλους μυστηριώδεις σταύλους, όπως τη Λύρα, τον Δράκοντα, την Ασπίδα κλπ που έχουν μείνει στην αποθήκη μας.
    Αν τώρα που είναι το δρώμανο βάλω τον νέο σταύλο τον "Κύκνος", θα μου βγάλει είτε τη φωλιά του Κύκνου, είτε έναν από τους άλλους που αναφέρτε στις ΣΕ. Αυτό το ξέρω.
    Αν όμως βάλω και ένα μυστηριώδη σταύλο Λύρα ή Δράκοντα, τι θα μου βγάλει; Ότι λέει στις αντίστοιχες ΣΕ ή κάτι άλλο; Αν π.χ. βάλω Ζυγό, υπάρχει πιθανότητα να μου βγάλει ρακούν, (που γράφετε ότι τον έβγαζε τελευταία φορά) ;
    Και αν μετά τη λήξη του δρώμενου ή σε πέντε έξη μήνες -και πάλι εκτός δρώμενου- βάλω έναν Κύκνο και έναν Ζυγό, θα έχει πιθανότητες να μου δώσει γωλιά κύκνου και σταύλο ρακούν αντίστοιχα;;
    Δηλαδή οι παλιοί μυστηριώδεις στάβλοι τι βγάζουν α) όταν τρέχει ένα δρώμενο νέου μυστηριώδους στάβλου και β)τι όταν δεν τρέχει κανένα δρώμενο;

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Οι μυστηριώδες σταβλάρχες χωρίζονται σε κατηγορίες ( κύκνος, ζυγός, φοίνιξ,δράκων κλπ)
    Οποιαδήποτε στιγμή και αν τους τοποθετήσεις στη φάρμα σου, είτε κατά την διάρκεια του ιβεντ, είτε μετά από κάποιο διάστημα , θα σου δώσουν τους στάβλους που αναγράφονται στις συχνές ερωτήσεις
    Κάθε κατηγορία δίνει πάντα τους στάβλους που γράφει στις ΣΕ.

3. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Ευχαριστώ πολύ.

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

παρακαλώ καλή συνέχεια
    το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.