Δώρο Ταχυδωρομεταφορές

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την tzina45, 27/12/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tzina45

tzina45 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ενώ πήρα κανονικά το δώρο Γιορτινά Φωτάκια απο το μονοπάτι της Πανσελήνου, το δώρο Ταχυδωρομεταφορές απο το μονοπάτι του νησιού δεν ανοιγει, ενώ έχω αρκετές μπάλες συγκεντρώσει και έχω ολοκληρώσει αυτο το μονοπάτι. Τι μπορεί να έχω λάθος κάνει? Ευχαριστώ πολύ.

tzina45 ID: 2702365

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα, χρόνια πολλά και για σένα.
    Για να πάρεις αυτό το διακοσμητικό πρέπει να έχεις ανοίξει όλα τα γειτονικά πλακίδια.΄
    Είσαι σίγουρη ότι τα άνοιξες αυτά;
    Γιατί διαφορετικά δεν μπορείς να το πάρεις.

3. tzina45

Καλησπέρα και πάλι Ιοκάστη. Το μονοπάτι του νησιού το τελείωσα, πήρα και τα κλειδιά που ζητάει κιόλας. Αλλα το δωράκι εκεί το δείχνει κλειδωμένο ακόμα. Ενώ στο μονοπάτι της Πανσελήνου ,που ακόμα δεν το έχω τελειώσει, το δωρο το πήρα ήδη, και προχωράω μέχρι να τελειώσω κι αυτό το μονοπάτι. tzina45 ID: 2702365

4. iocaste1

Πρέπει να τελειώσεις και το μονοπάτι της πανσελήνου γιατί συνδέονται.

5. tzina45

Α ,ωραία. Σε ευχαριστώ πολύ!! Και πάλι χρόνια πολλά ,και καλή χρονιά Ιοκάστη!!

6. iocaste1

Παρακαλώ,καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.