Δώρο Σγουρομάλλη της 02-01-26 και "πάρε το γιορτινό σου δώρο"

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την 66romanou, 2/1/26 στις 18:33.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. 66romanou

66romanou Ανερχόμενος

Καλησπέρα, καλή χρονιά σε όλους και όλες, όσους και όσες μας βοηθάτε με το παιχνίδι!
    Τα στοιχεία μου: όνομα χρήστη romanou66 και ID: 7069084
    Χτες (01-01-26), έπαιξα από το κινητό μου γιατί δεν είχα πρόσβαση σε υπολογιστή. Ενώ η σοδειά, σπορά κλπ έγιναν κανονικά, παρότι πατούσα "διεκδίκηση", δεν μπορούσα να πάρω το δώρο του Σγουρομάλλη, με συνέπεια σήμερα, 02-01-26, να πάρω το δώρο της 01-01-26.
    Μήπως μπορεί να μου πιστωθεί και το σημερινό δώρο του Σγουρομάλλη, ώστε αύριο, 03-01-26, να συνεχίσω κανονικά τη σειρά των δώρων;
    Επίσης σήμερα διαπίστωσα ότι στα "νέα" μου δεν εμφανίζεται το "πάρε το γιορτινό σου δώρο" της πρωτοχρονιάς, παρότι σύμφωνα με τις Σ.Ε. το event λήγει σήμερα, 02-01-26 στις 00:59. Μπορείτε να το διορθώσετε και αυτό;
    Ευχαριστώ πολύ!

Τελευταία επεξεργασία: 2/1/26 στις 18:50
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Δυστυχώς το σερί σου στο καθημερινό δώρο του σγουρομάλλη χάθηκε.
    Δε μπορούμε να σου πιστώσουμε εμείς αυτό που έχασες.
    Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για υπολογιστή και όχι για κινητό και μιας και δεν είχες πρόσβαση χτες, δυστυχώς χάθηκε.

Για το γιορτινό δώρο τώρα, δεν το βλέπεις στα νέα γιατί έχει λήξει η προσφορά απ τα ξημερώματα στις 00:59.
    Η μέρα τελειώνει στις 23:59 και μετά μπαίνει η επόμενη μέρα.

3. 66romanou

66romanou Ανερχόμενος

Καλημέρα, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Κατάλαβα, οπότε κλείνετε το θέμα.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Παρακαλώ, καλή συνέχεια στο παιχνίδι και καλή χρονιά με υγεία.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.