Δώρα σε φίλους

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την AGP_10, 20/10/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. AGP_10

AGP_10 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα,

Από ποιό επίπεδο και μετά μπορώ να στέλνω δώρα σε φίλους?

Ευχαριστώ

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Δώρα μπορείς να στείλεις, αφού τελειώσεις την εκμάθηση.
    Τα βιοτεχνικά αγαθά μπορείς να τα στείλεις, ως δώρο, μετά το επίπεδο 40

3. AGP_10

συγνώμη και πάλι αλλά πότε τελειώνει η εκμάθηση?

4. .*Hazel*.

Είναι κάποιες αποστολές που πρέπει να κάνεις. (Σε καθοδηγεί η κουκουβάγια τι πρέπει να κάνεις)
    Όταν τελειώσεις αυτές τις αποστολές τελειώνει και η εκμάθηση

5. AGP_10

εχω τελειώσει με την κουκουβάγια αλλά είναι ανενεργη η προσθήκη φίλων από την καρτέλα του ταχυδρομειου

6. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Θα στείλεις σε κάποιον μήνυμα και στη συνέχεια θα επιλέξεις το όνομα του στο ταχυδρομείο και θα πατήσεις την προσθήκη στους φίλους.

7. AGP_10

αυτό ακριβως κανω αλλά η επιλογή προσθηκη ως φιλος είναι ανενεργή (γκρι)

8. .selia.

Τότε σημαίνει ότι το άτομο αυτό το έχεις ήδη προσθέσει στους φίλους σου. Δοκίμασε να πας να στείλεις δώρο να δεις αν υπάρχει στη λίστα σου.

9. AGP_10

καταρχην ευχαριστω για το χρονο σας τέτοια ώρα, στο θέμα μας από το ταχυδρομείο που πάω να στείλω δώρα και επιλέγω τους φίλους μου η επιλογή δώρο είναι ανενεργή (γκρι) μπορώ να κάνω αξιοόγηση φάρμας, σύνταξη μηνύματος, και λήξη φιλιάς.Δώρο που είναι πιό αριστερά μόνο του δεν μπορώ να επιλέξω

10. .selia.

Θα το πιάσω από την αρχή. Αν πηγαίνεις στο ταχυδρομείο και επιλέγεις την κατηγορία φίλοι και δεν βλέπεις κανέναν φίλο εκεί και δεν μπορεί να στείλεις και δώρο, όπως στη φωτογραφία, τότε σημαίνει ότι δεν έχεις κανένα φίλο ακόμα.

Θα κάνεις λοιπόν το εξής:

Επέλεξε την κατηγορία μηνύματα και στη συνέχεια σύνταξη μηνύματος. Στείλε ένα μήνυμα στον παίκτη που θες να κάνεις φίλο. Αφού του έχεις στείλει το μήνυμα, πήγαινε στα εξερχόμενα. Εκεί θα δεις το μήνυμα που του έστειλες. Επέλεξε το κουτάκι που βρίσκεται αριστερά από το μήνυμα και αφού τσεκαριστεί όπως στην εικόνα, πάτησε κάτω χαμηλά το προσθήκη ως φίλο.

Πλέον το άτομο αυτό έχει προστεθεί στη λίστα των φίλων σου και πλέον μπορείς να του στείλεις δώρο.

11. AGP_10

από το ταχυδρομείο που πάω να στείλω δώρα έχω φίλους, επιλέγω τους φίλους μου η επιλογή δώρο είναι ανενεργή (γκρι) μπορώ να κάνω αξιολόγηση φάρμας, σύνταξη μηνύματος, και λήξη φιλιάς. Δώρο που είναι πιό αριστερά μόνο του δεν μπορώ να επιλέξω

Επίσης και από την καρτέλα με τους γείτονες μέσα στη βασική φάρμα δεξιά δεν μου δίνει την επιλογή του δώρου

Να μη σε κουράζω άλλο σήμερα να επανέλθουμε το πρωί?

12. .*Hazel*.

Καλημέρα
    Δικό μου το λάθος που σας ταλαιπώρησε χθες, η επιλογή για να στείλεις δώρο , γίνεται πράσινη από το επίπεδο 5 και όχι αν τελειώσεις την εκμάθηση και είσαι σε μικρότερο επίπεδο

13. AGP_10

Ευχαριστώ
    Μπορείτε να κλείσετε το θέμα

Καλή Συνέχεια

14. .selia.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.