Δώρα από ροδάνι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την vassoulini7, 23/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vassoulini7

vassoulini7 Νέος ειδικός

Καλημέρα,

Έχω ένα μεγάλο προβληματάκι, όποτε έχει σaν δώρο το ροδάνι τρομπετόδεντρο XXL πάντα κερδίζω αυτό, τίποτα άλλο. Το καταλαβαίνω να το κερδίζω μία φορά στις 3 η μία στις 5, αλλά κάθε φορά??? Έχω φτάσει να έχω 34 XXL Τρομετόδεντρα. Κοιτάξτε το σας παρακαλώ. ID: 5194730

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλημέρα.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για να ελέγξουμε στο λογαριασμό σου. Το XXL τρομπετοδεντρο είναι το jack pot βραβείο από το ροδάνι όχι μόνο στο λογαριασμό σου αλλά σε όλους τους παίκτες.
    Αν κοιτάξεις στο κατάστημα, κοστίζει 190 Φιορίνια, ένα καθόλου αξιοκαταφρόνητο ποσό.

Αρέσει στον/ην elenigri.
  3. vassoulini7

vassoulini7 Νέος ειδικός

Δεν είναι το μεγάλο βραβείο, είναι το αμέσως επόμενο, στο κυκλάκι δεξιά του μεγάλου βραβείου. Άλλο να κερδίζεις 10 τέτοια και άλλο 34. Φοβάμαι να παίξω στο ροδάνι πια όταν το βλέπω αυτό στα πιθανά δώσε και φοβάμαι να πάρω μυστηριώδη δενδρύλια στα event διότι κερδίζω ένα σορό τρομετόδεντρα. Τί μπορώ να κάνω?

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Εχουμε προωθήσει το θέμα γενικότερα και τα παράπονα όλων των παιχτών.

Οπως θα δεις υπάρχει επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/10729/

Θα πρέπει να κάνεις υπόμονη όπως όλοι οι συμπαίχτες σου.

5. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.