Δύο αναίτιες διαγραφές ποστ μου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την spammer, 6/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. spammer

spammer Ανερχόμενος συντάκτης

Η πρώτη διαγραφή ήταν στο θέμα ''Ήξερες ότι...'' όπου ανέλυα το γιατί είχα ορίσει με αυτόν τον τρόπο τις χώρες της Ασίας ύστερα από . Διαγράφηκε την πρώτη φορά λόγω δύο εξωτερικών συνδέσμων για τη μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου (δεν αναφέρω όνομα γιατί απαγορεύεται) και τη δεύτερη φορά, αφότου έκατσα και το ξανάγραψα όλο διαγράφηκε λόγω πολιτικού περιεχομένου (!!!)

Η καταχώρησή μου στο θέμα του Euro διαγράφηκε λόγω του ότι ξέχασα εκ παραδρομής να βάλω το ID μου, διαγραφή με την οποία θα είχα αντίρρηση εφόσον δεν υπήρχε κι άλλο ποστ στο θέμα χωρίς id το οποίο δε διαγράφηκε.

Συγγνώμη αλλά μετά από αυτά αισθάνομαι σαν να είναι κάποιος διαχειριστής εναντίον μου.

Περιμένω μια υπεύθυνη απάντηση.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

θα λάβεις υπεύθυνη απάντηση οπως παίρνεις πάντα για τις διαγραφές των άσκοπων αναρτήσεων σου!

Καμία διαγραφή δεν ήταν αναίτια.

θα έπρεπε να γνωρίζεις οτι πολιτικά ζητήματα δεν αφορούν το Farmerama. Δεν είναι ο κατάλληλος χώρος να μιλήσουμε ούτε για τρομοκρατίες ούτε για τα ποια κράτη είναι ανεξάρτητα ούτε για τους κανονισμούς του ΟΗΕ. Μπορείς να βρεις άλλα forum και να το συζητήσεις.

Επίσης χωρίς ID είναι άκυρη η συμμετοχή σου. Ο παίκτης που αναφέρεις,αναγράφει το ID του στην υπογραφή του.

Σε παρακαλώ πολύ, να σταματήσεις το παιχνιδάκι αυτο. Κανείς δεν είναι εναντίον σου άλλα μάλλον εσύ ψάχνεις μονίμως λόγο να αντιβαίνεις κανόνες και να κάνεις χαβαλέ εις βάρος των συντονιστών.

Τέλος, για πολλοστή φορά, θα σε ρωτήσω. Παίζεις το παιχνίδι ή απλά χρησιμοποιείς το φόρουμ για να περνάς την ώρα σου;

Αρέσει στον/ην maroula.
  3. spammer

spammer Ανερχόμενος συντάκτης

Παίζω ανά περιόδους. Πορώνομαι για καμιά βδομάδα και μετά το βαριέμαι. Το ίδιο επαναλαμβάνεται κάθε 2 - 3 μήνες :):)

Επίσης το ποστ μου στο ήξερες ότι.. το παρουσιάζεις λες κι έγραφα τίποτα ευτράπελα. Δικαιολόγησα απλά τη λίστα των χωρών της ασίας που έφτιαξα στο ποστ μιας χρήστριας του φόρουμ.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Το να λέμε ψέμματα μεταξύ μας, δεν βοηθάει κανέναν μας. ;)

Το θέμα κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.