Δωρα στους γείτονες

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by HELENSAV, Jan 6, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HELENSAV

HELENSAV Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημέρα. δεν ξέρω αν εντάσσεται εδώ η ένστασή μου αλλά δεν βρήκα κάποιο άλλο τίτλο για να την αναρτήσω. Απολύτως ξαφνικά πρέπει να πληρώνουμε για να κάνουμε ορισμένα δώρα στους γείτονές μας. 'Αδικο. Εκτός αν ίσχυε εξ αρχής και εγώ, μέχρι να αποκτήσω πολλούς γείτονες, μπορούσα να στέλνω δωρεάν (τρανό παράδειγμα η εργαλειοθήκη), στους λίγους που είχα. Θα μου πεις δεν ήξερες δεν ρώταγες; και θα απαντήσω μόνη μου: εμ που να το φανταστώ. Μήπως κάποιοι πρέπει να ξανασκεφτούν ότι όταν θέλουμε να βγάλουμε και από τη μύγα ξύγκι δημιουργούμε απαρέσκεια; Ελπίζω η απάντηση να μην είναι:σκασίλα μας. Ξανα-καλημέρα

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο ευγενικός-η. Αν έχεις απορίες μπορείς να ανοίγεις θέμα στις ανάλογες ενότητες και να μην κάνεις ερωτήσεις σε άσχετα θέματα.
    Μπορείς να στέλνεις μέχρι 5 δώρα δωρεάν στους γείτονες σου και αν ενεργοποιήσεις την ρουνα μπορείς να στέλνεις 7. Μετά τα 5 ή 7 δώρα αντίστοιχα θα πρέπει να πληρώνεις αν θες να στείλεις παραπάνω δώρα. Αυτή η λειτουργία δεν άλλαξε τώρα, έτσι ήταν απο την αρχή του παιχνιδιού.

3. HELENSAV

HELENSAV Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημέρα και πάλι. θα πρέπει να παραδεχτείς ότι η καχυποψία δεν είναι εντελώς αδόκιμος όρος για ένα παιχνίδι που περιέχει το κέρδος. πάντως σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ίσως θα έπρεπε να διευκολύνεται περισσότερο η πρόσβαση σε τέτοιου είδους υλικό μια και από την αναζήτηση δεν λύνεται ιδιαίτερα εύκολα η πρόσβαση.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα
    Δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να παραδεχτώ οτι πρέπει να είσαι καχύποτος-η.
    1. Αν υπήρχε αλλαγή, θα είχατε ενημερωθεί με επίσημη ανακοίνωση όπως κάνουμε πάντα.
    2. Αν δεν ήξερες πως λειτουργεί η αποστολή δώρων θα μπορούσες να ρωτήσεις. ;)

Το θέμα έχει απαντηθεί και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.