Δρώμενο ποδοσφαίρου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την pdiamandis, 11/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. pdiamandis

pdiamandis Τακτικός στο φόρουμ

Σε κάποια ματς σκοράρισα στο τμήμα του τέρματος με τα περισσότερα αστερονομίσματα και μου έβγαλε ότι κέρδισα 9 (αστ/τα). Σε άλλα ματς σκοράρισα στο ίδιο τμήμα, αλλά κάποια "πάσα" (η πρώτη συνήθως) πέρασε από σημείο που έδινε bonus 3 αστ/τα. Στο τέλος μου έβγαλε πάλι ότι κέρδισα 9. Τα 3 του bonus γιατί δεν προστίθενται;

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Στην αρχή κάθε παιχνιδιού μπορείς να πάρεις 3 νομίσματα και στο τέρμα μπορείς να παρεις 6, 5 ή 4 νομίσματα. Το ανώτερο ποσό σε νομίσματα που μπορείς να πάρεις είναι 9 σε κάθε παιχνίδι. Εσύ τι πρόβλημα ακριβώς έχεις;

3. pdiamandis

Λοιπόν, τί έχει συμβεί σε μένα :
    1η περίπτωση : πήρα τα 3 νομ. στην αρχή του παιχνιδιού και σκοράρισα στα 6 νομίσματα (στο τέρμα). Μου δίνει 9, σωστό, σύμφωνα με ό,τι λέτε (μαξιμουμ 9). Όμως :
    2η περίπτωση : σκοράρισα στα 6 νομίσματα, χωρίς να έχω πάρει τα 3 στην αρχή (δεν είχε τέτοιο bonus) και πάλι μου δίνει 9. Άντε να πούμε ότι είχα πάρει και τα 3 στην αρχή και δεν το πρόσεξα. Όμως :
    3η περίπτωση : σκοράρισα στα 5 νομίσματα στο τέρμα και μούδωσε 7(!) νομίσματα. Λίγο ασυμβίβαστα όλα αυτά...
    Θα κάνω το απόγευμα κάποιους αγώνες μόλις μαζέψω τα σχετικά φυτά και θα παρατηρήσω καλύτερα.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Όλες οι πίστες έχουν 3 νομίσματα στην αρχή, ίσως να μην το πρόσεξες. Θες να μου δώσεις το id ώστε να το ελέγξουμε;

5. pdiamandis

Πιθανόν. Έχω την εντύπωση πάντως ότι στο τελευταίο ματς μούδωσε 7. Ήταν ο μοναδικός αγώνας που δε μπόρεσα να σκοράρω στα 6 αστ/τα, λόγω πολλών αντιπάλων μπροστά μου. Έχω 52 αστ/τα από 5 αγώνες Χ 9 + 1αγώνα Χ 7, αν δεν τάχω μπερδέψει βέβαια.
    Θα παρακολουθήσω προσεκτικά τους επόμενους αγώνες και βλέπουμε.
    ID 4711526

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

2016-06-10 20:41 έλαβες 9 αστερονομίσματα (3 στην έναρξη και 6 στο τέρμα)
    2016-06-10 20:43 έλαβες 9 αστερονομίσματα (3 στην έναρξη και 6 στο τέρμα)
    2016-06-11 09:33 έλαβες 9 αστερονόμισματα (3 στην έναρξη και 6 στο τέρμα)
    2016-06-11 09:37 έλαβες 9 αστερονομίσματα (3 στην έναρξη και 6 στο τέρμα)
    2016-06-11 13:10 έλαβες 7 αστερονομίσματα (3 στην έναρξη και 4 στο τέρμα)
    2016-06-11 13:12 έλαβες 9 αστερονομίσματα (3 στην έναρξη και 6 στο τέρμα)

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τα σωστά αστερονομίσματα έχουν πιστωθεί στο λογαριασμό σου

7. pdiamandis

Προφανώς εγώ δεν τα πρόσεξα καλά.
    Ευχαριστώ.

8. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.