Δρώμενο πάρε δώσε

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την georgiamp1, 16/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. georgiamp1

georgiamp1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Εψαξα και δεν νομίζω οτι βρήκα κάτι που να αφορά το θέμα μου. Πηγαίνω εκεί που είναι οι ανταλλαγές και ενώ έχω αυτό που ζητάνε δεν μπορώ να προχωρήσω. Τι πρέπει να κάνω μετά γιατί τίποτα δεν μου ανοίγει;;; Ευχαριστώ!

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Μπορείς να μας πεις τι θέλεις να ανταλλάξεις?

3. georgiamp1

π.χ. δίνω κουμαριά και θέλω νεκταρινιά. Μήπως το κάνω ανάποδα. Θα το κοιτάξω και θα σας πώ

4. .selia.

Εάν προσπαθείς εσύ να βάλεις κάποια προσφορά, τότε θα πας στην διαχείριση προσφορών και στο πεδίο "Προσφέρω" θα βάλεις την κουμαριά ενώ στο πεδίο "Ψάχνω" θα βάλεις την νεκταρινιά.

Εάν τώρα βρίσκεσαι στην αναζήτηση προσφορών, τότε θα πρέπει να κοιτάς στο "Προσφέρεται" να λέει νεκταρινιά ενώ στο "Αναζητείται" να λέει κουμαριά, διότι είναι προσφορές άλλων παικτών.

5. georgiamp1

Εντάξει το κατάλαβα, εγώ έκανα λάθος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

6. .selia.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια.

Πρόσεξε με τα κεφαλαία, καθώς απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.