Δρώμενο νέον - γαλοπούλες

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την loukoumini, 24/4/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. loukoumini

loukoumini Αρχάριος στο φόρουμ

Έχω κερδίσει στο δρώμενο την αναβάθμιση για τις γαλοπούλες αλλά δεν βρίσκω τον στάβλο πουθενά. Προσπάθησα και με τους τρόπους που περιγράφονται σε άλλα θέματα για παρόμοιο πρόβλημα με το χοιροστάσιο, αλλά δεν γίνεται τίποτα.

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Την αναβάθμιση την κέρδισες κάνοντας τα βήματα της αποστολής? μήπως αγόρασες , με κλειδαριές, τη Νέον γαλοπούλα, από το κατάστημα?

3. loukoumini

οχι δεν την αγόρασα την κέρδισαστην αποστολή. Απλά έκανα τα βήματα μέχρι να κερδίσω τον νεον στάβλο, δεν έκανα τα επόμενα. Παίζει αυτό κάποιο ρόλο;

4. .*Hazel*.

Όχι δεν παίζει κάποιο ρόλο, κανε μια ανανέωση της σελίδας του παιχνιδιού και κοίταξε άλλη μια φορά , στα υπάρχοντά σου
    Θα περιμένουμε να μας ενημερώσεις

5. loukoumini

Αυτό ισχύει από χθες. Έχω κάνει πολλές ανανεώσεις. Απλά επειδή διάβασα στο forum ότι υπάρχει πρόβλημα, είπα να περιμένω. Σήμερα όμως που ξαναδιάβασα, είδα ότι όλοι αναφέρονται στο χοιροστάσιο. Εγώ το χοιροστάσιο το έχω κερδίσει και το είδα κανονικά. Τις γαλοπούλες όμως...
    --------------------------------------------------------------------------------
    Δοκίμασα πάλι. Έκανα ανανεώσεις, βγήκα από το παιχνίδι και ξαναμπήκα και τελικά τον είδα τον στάβλο. Δεν ξέρω τι συνέβη! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Συγχώνευση δημοσίευσης

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 24/4/16
  6. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Θα σε παρακαλούσα να μην διπλοποστάρεις γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ
    Μπορείς να επιλέξεις την επεξεργασία και να προσθέσεις ότι θέλεις στο ποστ σου
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.