Δρώμενο Χειμωνιάτικη Λόλαπαλούζα

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την zouzounaki00, 11/12/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. zouzounaki00

zouzounaki00 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας,
    θα ηθελα να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κάτι στο παιχνίδι διότι στην 2η πίστα του Εργοστάσιου παιχνιδιών στο νούμερο 13 αντι για 4 πάρτι γύροι μου εμφανίζει 1 σούπερ λίπασμα της Ζωζώς έχει αλλάξει κατι;
    Σας ευχαριστώ πολυ!

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

3. zouzounaki00

συγνώμη ίσως κάτι να μην εχω καταλάβει εγω καλα εως τωρα στο βήμα 13 μου έβγαζε ως εικόνα 4 πάρτι γύροι πάταγα άπλα πάνω στην εικόνα και έπαιρνα την αμοιβή μ τωρα ομως η εικόνα άλλαξε και δίνει καθε φορά που το πατάω 1 σούπερ λίπασμα της Ζωζώς ....πως ακριβώς μπορώ να επιλέξω το δεύτερο έπαθλο γιατι εως τώρα απλα πάταγα πάνω στην εικόνα (θέλω κάθε φορά να κερδίζω τους πάρτι γυρους οχι 1 σούπερ λίπασμα της Ζωζώς)
    Σας ευχαριστώ πολύ!

4. .selia.

Εφόσον πήρες τα 4 πάρτυ εισητήρια που ήταν το 1ο έπαθλο για το συγκεκριμένο βήμα, αυτό αντικαθίσταται με το 2ο έπαθλο, που είναι 1 σούπερ λίπασμα ζωζώς. Δεν μπορείς επομένως να ξαναπάρεις τα 4 παρτυ εισητήρια.

5. zouzounaki00

ααα εντάξει σας ευχαριστώ πολύ!! Καλή σας συνέχεια!

6. .selia.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.