Δρώμενο Τυροκράτορας

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την kandy1970, 17/3/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kandy1970

kandy1970 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πει κάποιος με ποιο τρόπο μπορεί κανείς να ολοκληρώσει αυτό το δρώμενο όταν ζητούνται τόσο μεγάλες ποσότητες από νυχτολούλουδα και χαραυγή?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Μπορείς να καταναλώσεις τσάτνι καρότου μήλου ή μαρμελάδα κολοκύθι τα οποία δίνουν +2 και +1 φυτά αντίστοιχα σε κάθε χωράφι.

3. kandy1970

Θέλετε να μου πείτε ότι μ΄αυτό γίνεται? Δε νομίζω 7000 νυχτολούλουδα και 15500 χαραυγή, με τίποτα. Είναι άδικο γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος. Πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις ή κάποιο καλάθι ή καλάθια, κ αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα? Αν οι ποσότητες ήταν μικρότερες ή ο χρόνος περισσότερος....

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Φυσικά και γίνεται χωρίς να αγοράσεις κάποιο καλάθι αρκεί να έχεις και το άγριο λιβάδι και το δάσος ανοιχτό. Θα πρέπει να βγάλεις απο όλους τους χώρους στάβλους και δέντρα και να τοποθετήσεις μόνο μικρά χωράφια. Θα καταναλώσεις τσάτνι ή μαρμελάδα κολοκύθι και τα φυτά θα μαζευτούν εύκολα και γρήγορα.

5. kandy1970

Οκ, για να το λέτε κάτι θα ξέρετε! Ευχαριστώ πάρα πολύ και συγγνώμη αν ήμουν κάπως, απλά μ΄αρέσει πολύ το παιχνίδι και θα ήθελα να μπορώ να ολοκληρώνω τα δρώμενα! Ευχαριστώ!!!

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.