Δρώμενο Τρέλα με τα άγρια ζώα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την eeelenaki, 19/9/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

Γειά σας :)
    έχω 3εις ερωτήσεις σχετικά με το αυριανό δρώμενο.

1) Σύμφωνα με αυτό εδώ το Post τα γεννητούρια κρατάνε μερικές ώρες. Εφόσον το δρώμενο "Τρέλα με τα άγρια ζώα" κρατάει ως τις 26 του μήνα, πώς θα κάνουμε εκτροφές;;; χωρίς γεννητούρια;; δλδ ότι προλάβουμε αύριο για να εκμεταλλευτούμε τα γεννητούρια;;;
    2) το κλουβί του καβουριού πού θα το βρούμε για να κάνουμε εκτροφές;; και στη συνέχεια αν θα πάρουμε το εργαστήριο πώς θα βγάζουμε καβούρια εφόσον δεν υπάρχουν κλουβιά στο μαγαζάκι;;

3) Στις ΣΕ αναφέρεται αυτό: "Στην αριστερή πλευρά της καρτέλας εκτροφής, υπάρχει σήμανση για την κατηγορία που ανήκει κάθε ζώο. θα δείτε ένα μικρό εικονίδιο πάνω στο κουμπί του εκάστοτε ζώου" [​IMG] εγώ δεν βλέπω τπτ τέτοιο τώρα που μπήκα να βάλω εκτροφές για να είναι έτοιμες αύριο με την έναρξη. Θα το δούμε μόνο εφόσον θα αρχίσουν τα γεννητούρια;;;

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

1) Το δρώμενο με τα γεννητούρια είναι άσχετο από τις εκτροφές. Μπορείς να κάνεις εκτροφές όποτε θες στο παιχνίδι. Απλά στα γεννητούρια έχεις αυξημένη πιθανότητα να τύχεις ζώα μεγαλύτερου επιπέδου. Μην τα μπερδεύεις αυτά τα 2 επομένως.

2) Το κλουβί καβουριού είναι έπαθλο του δρώμενου, αν διαβάσεις τις ΣΕ. Δεν σου ζητά κανείς να του κάνεις εκτροφή.

3) Οι κατηγορίες των ζώων θα εισαχθούν αύριο μαζί με το δρώμενο και όχι με τα γεννητούρια.

3. eeelenaki

1) Το δρώμενο γεννητούρια μπορεί να είναι άσχετο, αλλά πολύ σχετικό με το αυριανό δρώμενο, γιατί αν θα κάνουμε τις εκτροφές μας εντός των γεννετουρίων, θα έχουμε τα διπλά ζωάκια... Θα κρατήσουν γεννητούρια μέχρι που λήγει και ΄το δρώμενο "Τρέλα με τα άγρια ζώα";;;
    Αν όχι, τότε συμφέρει ότι εκτροφές να τις κάνουμε αύριο...
    2) Για την πισίνα καβουριών τώρα είδα, νόμιζα ότι ήταν εργαστήριο. 1000 συγνώμη.
    3) Οι κατηγορίες των ζώων θα κανονικά θα έπρεπε να εισαχθούν από σήμερα, γιατί εγώ και πολλοί άλλοι, τα βάζουμε να γίνονται μία μέρα πριν, ώστε με την έναρξη να τα θερίσουμε... Τέσπα...

4. .selia.

1) Ναι τα γεννητούρια βοηθάνε στις εκτροφές αλλά δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν σε όλη την διάρκεια του δρώμενου. Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την διάρκεια των γεννητούριων. Από 'κει και πέρα παίζεις όπως πιστεύεις ότι σε συμφέρει.

2) Οκ απαντήθηκε.

3) Οι κατηγορίες θα μπουν αύριο στο παιχνίδι αλλά στις ΣΕ, που εξακολουθείς να μην κοιτάς προσεκτικά, υπάρχει πίνακας με ποια ζώα ανήκουν σε κάθε κατηγορία.

5. eeelenaki

Τους είδα τους πίνακες, απλά θα με βοηθούσε περισσότερο να τα έβλεπα από τώρα που θέλω να βάλω εκτροφές. Δεν πειράζει αυτό λύνεται...
    Μία ακόμα ερώτηση και τέλος.
    Γράφετε στις ΣΕ
    "Στην 1η εργασία θα πρέπει να παραδώσεις ζώα ή ζώα εκτροφής που ανήκουν στην κατηγορία..." κ.ο.κ. για όλες τις εργασίες.
    Η απορία μου είναι, πού θα δω την αξία εκτροφής πχ του κόκορα, ή του κύκνου, πελαργού και γενικά των μυστικών ζώων που έχετε στους πίνακες, για να επιλέξω με ποια ζώα με συμφέρει να εκθρέψω, ώστε να κάνω τις λιγότερες εκτροφές (λιγότερο ξόδεμα Σ.Τ. ) και να έχω να παραδώσω τα ακριβότερα ζώα για να γεμίσει η μπάρα της αποστολής.
    Κι αυτά θα τα δω στην αποθήκη μου, αφού εκθρέψω;;; ή η αξία εκτροφής πάει ανάλογα με την αξία του απλού ζώου;;; πχ ο κόκκορας είναι πιο ακριβός από τον πελαργό. (το παράδειγμα ήταν τυχαίο.)

6. .selia.

Σε κάθε κατηγορία θα παραδώσεις ζώα εκτροφής από αυτά που ήδη έχουν εκτροφή.
    Δεν μπορείς δηλαδή να εκθρέψεις κύκνο ή κόκορα, αλλά πάπια, χήνα, γαλοπούλα κλπ.
    Το ίδιο και στις άλλες κατηγορίες.
    Η αξία του κάθε ζώου και ζώου εκτροφής υπάρχει στην αποθήκη σου.

7. eeelenaki

ααα μάλιστα... Τώρα κατάλαβα... Νόμιζα ότι, ότι έχετε στους πίνακες μπορούμε να το εκθρέψουμε μόνο για το συγκεκριμένο δρώμενο.
    Ευχαριστώ πολύ!!!
    Μπορεί να κλείσει.

8. .selia.

Όχι, όσα ζώα δεν έχουν εκτροφή από τις διάφορες κατηγορίες, θα μπορείτε να τα δώσετε έτσι ως απλά ζώα. Για τα βήματα που ζητούν σήματα από εκτροφές, θα κάνετε εκτροφές μόνο στα υπάρχοντα ζώα.

Το θέμα έχει απαντηθεί και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.